chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. 500 EUR bonusa ob nakupu rabljenega vozila pri Porsche Verovškova, akcija do 31.3.2019!
07.01.2019
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

500 EUR bonusa ob nakupu rabljenega vozila pri Porsche Verovškova, akcija do 31.3.2019!

Iščete rabljena vozila z garancijo? Potem ne smete zamuditi aktualne akcije. 500 EUR bonusa ob nakupu rabljenega vozila!

Rabljena vozila audi vw skoda seat 500 eur bonus

500 EUR bonusa ob nakupu rabljenega vozila pri Porsche Verovškova, akcija do 31.3.2019!

Izkoristite novo akcijo rabljenih vozil in ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja** hkrati, prejmite 500 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Akcija velja do 31. 3. 2019 (pri sklenitvi financiranja veljajo pogoji, ki so razvidni na strani Porsche Leasing).

RABLJENA VOZILA Z GARANCIJO
Zakaj se odločiti za nakup pri Porscheju?  

Nakup rabljenega avtomobila je vedno naloga, ki zahteva veliko časa in potrpljenja. Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je dogajalo z njihovim drobovjem v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel. Ker je previdnost mati modrosti, pred samim nakupom rabljenega avtomobila ne smete zagrešiti nekaj glavnih napak. Iskanje pravega in dobrega vozila je svojevrsten projekt, ki zahteva veliko znanja in časa.

Navadno rabljena vozila iščemo prek spletnih portalov (kot je tudi naš - porscheinterauto.net), kjer vpišemo želene lastnosti in nato izberemo potencialna vozila za nakup. Ko si po dolgotrajnem iskanju in premišljevanju le izberete model avtomobila, morda že določen avtomobil, na vrat na nos odštejete denar zanj.

Vsa rabljena vozila iz naše ponudbe so natančno preverjena, vzdrževana in popravljena. Za to obljubo storitev stojijo tudi naši partnerji, ki ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in optičnega izgleda vozila. Nakup vozila iz naše ponudbe je varen nakup.

Dodatne informacije in kontakti

Za informacije o odkupu rabljenih vozil se lahko vsak dan od 8. do 17. ure obrnete na naše strokovne sodelavce pri Porsche Inter Auto, ki vam bodo pomagali urediti tudi vse potrebne formalnosti ob odkupu vozila.

 
 

www.porscheinterauto.net
Mi smo z vami pred nakupom, med nakupom in po nakupu vašega avtomobila 

Splet je zdaj nedvomno prostor, kjer v tem času s hitrim življenjskim ritmom iščemo in tudi dobimo največ informacij. Raziskave kažejo, da kar sedem od desetih kupcev meni, da na odločitev za nakup odločilno vplivajo ocene uporabnikov na spletu. Kar 90 odstotkov potencialnih strank pa denimo pred obiskom salona ali servisa na spletu pogleda ocene in mnenja o njem. Spletnim mnenjem in ocenam ljudje zaupamo tako kot osebnim priporočilom. Takšna mnenja se po zaupanju, ki ga uživajo, uvrščajo le za tista, ki jih podajo prijatelji in družina in pred mnenja strokovnjakov, spletnih strani podjetij, pred marketinški material in pred oglase.

Za podjetje Porsche Inter Auto pa so ta mnenja ključnega pomena za zagotavljanje zadovoljstva strank. Tudi mi jih z veseljem sprejemamo, se prav vsakemu posvetimo in ga preučimo.

Zagotavljamo vam najboljšo kakovost na enem mestu
Ker se je treba nekaterih stvari pred nakupom dotakniti, jih preizkusiti in doživeti, vam lahko zagotovimo tudi testno vožnjo z vašim bodočim jeklenim konjičkom. In ker vemo, da v nabitih urnikih sodobnega življenja nimate časa za vandranje od salona do salona, najdemo popolno rešitev po vaši meri, ki vam bo zagotovila varnost in brezskrbnost. Če želite, mi poskrbimo za primerno financiranje, uredimo pa vam tudi zavarovanje in registracijo vozila ter nanj namestimo registrske tablice. Vi se le usedete in odpeljete.

Največja izbira vozil iz zaloge v Sloveniji
Bistvene so vaše želje in potrebe. Le-tem se popolnoma prilagodimo in za vsakega pozamesnika izdelamo unikatno ponudbo. Če vemo, kaj si želite in potrebujete, lahko te želje gotovo uresničimo. Če takoj potrebujete nov avtomobil, vam lahko gotovo najdemo kakšnega iz zaloge, ki šteje okoli 1.000 vozil. Če želite rabljenega, vam ga poiščemo v bazi, ki jih šteje vsaj 500.

KONTAKT - RABLJENA VOZILA PORSCHE VEROVŠKOVA
Poslovalnica Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

• Matej Jagodić, tel.: 01 53 03 625
• Milan Koželj, tel.: 01 53 03 503
• Mihael Dimnik, tel.: 01 53 03 555
• Laura Terglav, tel.: 01 53 03 606

DELOVNI ČAS: od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00, ter soboto od 8.00 do 13.00.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.