chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Asistenca Škoda – brezskrbna mobilnost
28.06.2021
VARNOST

Asistenca Škoda – brezskrbna mobilnost

Če pride do okvare oziroma prometne nesreče nas pokličite na našo brezplačno številko asistence Porsche Slovenija in priskočili vam bomo na pomoč!

Asistenca Škoda

Asistenca Škoda - Škoda Asistenca Porsche Slovenija - Za marsikoga ni nič lepšega, kot se odpraviti na morje z avtomobilom, ki vam ponuja vso svobodo. V naši okolici je veliko odličnih destinacij za počitnice z avtom, ampak kaj storiti v primeru, če pride do okvare oziroma nesreče? Pokličite nas!

Pokličite našo brezplačno številko asistence Porsche Slovenija in priskočili vam bomo na pomoč:

  • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
  • Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

Osrednja vrednota znamke Škoda je nedvomno ugodje in dobro počutje svojih kupcev. To pa ne pomeni samo varnost vozil Škoda, temveč tudi 24/7 skrb za svoje stranke v primeru, da ne gre vse po načrtu. Za brezskrbno mobilnost vam z Asistenco Porsche Slovenija – ŠKODA v primeru okvare ali nezgode nudimo pomoč dan in noč, doma in v tujini. Pomagamo vam s kratkimi nasveti, kaj storiti v primeru prometne nesreče in kako nagrajujemo zvestobo

Z vami na vsakem kilometru – Asistenca Škoda

Asistenca Porsche Slovenija velja za celo življenjsko dobo vašega vozila. Asistenca Porsche Slovenija ne predstavlja zaveze v okviru garancije ali podaljšanega jamstva, temveč pomeni jamstvo kakovostno opravljenih storitev v okviru pooblaščene servisne mreže. Asistenca Porsche Slovenija – ŠKODA se tako podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu ŠKODA v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in/ali Servisno knjižico.

Veste kako ravnati v primeru poškodbe na parkirišču?

Image

Škoda asistenca - dokler ne rešimo vaših težav!

  1. Pomagamo vam na kraju samem: če obtičite na cesti s svojim vozilom, ne skrbite! Nemudoma se bomo odpravili k vam in vam pomagali.
  2. Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.
  3. Zagotovimo vam vleko vozila: če z vozilom ne moremo nadaljevati poti, vam zagotovimo vleko do najbližjega pooblaščenega servisa Škoda.
  4. Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: v primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu čimprej dostavili nazaj. V primeru, da se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
  5. Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: v primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
  6. Povrnemo vam dodatne stroške: če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.


Za več informacij preverite predstavitveni letak: Asistenca Škoda Porsche Slovenija pdf!

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.