chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. AUDI SERVIS LJUBLJANA
09.04.2021
SERVISNE NOVICE

AUDI SERVIS LJUBLJANA

AUDI SERVIS: Poskrbite za svoje jeklene konjičke Audi : Audi A3, Audi A4, Audi Q3!

Audi Servis Ljubljana

Audi servis : redni servis se opravlja načeloma vsako leto ali na nekje 15.000 km, odvisno od tega, kaj je prej izpolnjeno. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Veliko avtomobilskih nesreč se na cesti zgodi tudi zaradi zanemarjanja rednega pregledovanja svojega avtomobila, zato poskrbite, da bo vaše vozilo vedno v optimalni formi.

Menjava zobatega jermena ali veliki servis

Po tem ko svojega Audija pripeljete na pooblaščeni servis, ga najprej pregledajo ter tako določijo kaj vse bi bilo potrebno zamenjati. Nato strokovnjak opravi menjavo zobatega jermena, kar vključuje originalni zobati jermen ter črpalko hladilne tekočine. Zaradi velike uporabe pa ima zobati jermen jasno tudi svojo življenjsko dobo. V primeru da imate slab ali obrabljen zobati jermen, se pojavijo: grobo delovanje v prostem teku, dim iz motorja, nizek tlak olja, zlomljeni bati ali ventili. V primeru poškodbe zobatega jermena vozilo takoj ustavimo in poskrbimo, da avto kar najhitreje pride do serviserske delavnice.

KONTAKT: Za izdelavo ponudbe ali rezervacijo termina pokličite na 031 616 918 ali pa se obrnite na vam najbližjo poslovalnico. 

Kdaj veliki servis : Audi A4 veliki servis, Audi A3 veliki servis

Točne podatke, kdaj je potrebno opraviti Audi servis, najdete v svoji servisni knjižici. Najpogosteje je potrebno veliki servis opraviti med 100.000 in 200.000 km, na to pa vpliva več faktorjev kot na primer starost zobatega jermena, temperaturna nihanja ter starost vozila, ki tudi vplivajo na življenjsko dobo zobatega jermena.

Ali že poznate enega najbolj zaželenih Audijev v Sloveniji? Preverite še ponudbo Audi Q3 in morda se tudi sami kmalu odpeljete v novem Audi Q3!

Menjava olja - redni servis Audi
 
Motorno olje je življenjska tekočina vašega motorja, zato je nujno, da je olja dovolj, da izberete pravilno vrsto za vaš avtomobil ter da je dovolj sveže oziroma ne prestaro. Menjava olja je tako ena najbolj pomembnih vzdrževalnih del na vašem avtomobilu. Enako velja za filtre, v tem primeru za oljni filter, ki kot olje omogoča zanesljivo delovanje motorja. 
 
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.