chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Audi RS 3 Akrapović izpušni sistem - Audijeva svetovna premiera
16.06.2022
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Audi RS 3 Akrapović izpušni sistem - Audijeva svetovna premiera

Audijeva svetovna premiera kar sredi Ljubljane! Pred dnevi je pri Porsche Verovškova potekala svetovna premiera Audi RS 3 z dodatnim Akrapović izpušnim sistemom.

Audi Sport Audi RS 3

Audi Sport za največji užitek v vožnji
Najbolj športni modeli znamke Audi Sport so zadnje čase vse bolj priljubljeni. V Sloveniji imamo srečo, da za prodajo najbolj ekskluzivnih vozil skrbi izkušen in strokoven Audi trgovec Porsche Verovškova, zato boste v salonu pri Porsche Verovškova lahko zagotovo našli najnovejše modele iz programa. Pred dnevi je Boštjan Lovšin, strokovnjak za Audi Sport pri Porsche Verovškova, sredi Ljubljane organiziral svetovno premiero najbolj zaželenega izpušnega sistema Akrapović - za najnovejši model Audi RS 3 z dodatnim Akrapović izpušnim sistemom (1).

Audi - preverite ponudbo:


Porsche Verovškova je uradni Audi Sport trgovec! Vas zanimajo vozila Audi Sport? Pokličite našega strokovnjaka na +386 1 53 03 505 ali mu pišite na [email protected]. Z veseljem smo vam na voljo!

Audi RS 3 2022 z Akrapovič sistemom
Novi Audi RS 3 Sportback zagotavlja izjemno učinkovito zmogljivost s petvaljnim Audi motorjem. Močan dizajn, odlična vozna dinamika in 2,5-litrski motor TFSI navdušujejo vsak dan znova. Zmogljivost predstavlja 294 kilovatov oziroma 400 "konjskih" moči. Pospešek od nič do sto kilometrov na uro pa traja le 3,8 sekunde! Navor znaša 500 njutonmetrov. Z dodatnim izpušnim sistemom Akrapovič pa je dinamika še bolj izrazita z izjemnim zvokom (2).

Kaj se izboljša s sistemom Akrapovič?
Izpušni sistem Akrapović je izdelan z uporabo lahkih materialov, preizkušenih na dirkah. Izdelan je iz titana in ogljikovih vlaken za novo oblikovane, ročno izdelane izpušne cevi, kar daje rezultat, da je novi izpuh za 44 odstotkov lažji v primerjavi s serijskim.

Velika novost je tudi tehnologija Evolution Line (Titanium) z dvema izpušnima ventiloma z ohišjem, izdelanim v Akrapovičevi lastni livarni. Ta oblikovna značilnost s popolnim pretokom plina omogoča, da se zvok prilagodi tako, da doseže izjemen zvočni učinek Akrapovič. To ustvarja gladek, bogat zvok pri običajni vožnji, z globokim in športnim zvokom pri bolj dinamični vožnji. Moč motorja se z novim izpušnim sistemom poveča za 7,5 kilovata (10,2 "konjskih" moči) pri 5.450 vrtljajih na minuto. Prav tako se poveča navor na 16,3 njutonmetra pri 2.800 vrtljajih na minuto. Te vrednosti so bile izmerjene v podjetju Akrapovič na valjih pri testiranju v primerjavi s serijskim izpušnim sistemom. Izpušni sistem je ECE odobril za avtomobile, opremljene z Otto/bencinskim filtrom za trdne delce. (1)

"Audi Sport vozila so edina, ki zagotavljajo občutek v vožnji, primerljiv z vznemirljivostjo motošporta. Zadnje čase kupci največ povprašujejo po modelu Audi RS 3 Sportback in Audi RS 3 limuzini ter seveda po modelu Audi RS6 Avant. Na dogodku so navdušenci nad znamko dodobra doživeli svetovno premiero novih izpušnih sistemov Akrapovič," je povedal Boštjan Lovšin, eden izmed najbolj izkušenih strokovnjakov za program Audi Sport v Sloveniji.

Svetovna premiera novega izpuha
Kot edini pooblaščeni trgovec v Sloveniji za vozila Audi Sport so pri Porsche Verovškova obiskovalcem pripravili premiero izpušnega sistema Akrapovič za čisto novi model Audi RS 3. Prepričani smo, da bo novi izpušni sistem osrečil številne ljubitelje športnih vozil na slovenskih cestah. Vozila Audi Sport so zadnje čase vse bolj priljubljena tudi v Sloveniji. Vsekakor so modeli Audi Sport namenjeni najbolj zahtevnim in dinamičnim voznikom v Sloveniji. Obiskovalci so lahko uživali v vrhunskih zvokih pet-, šest- in osemvaljnikov, izvedeli pa so tudi, zakaj so izpušni sistemi Akrapović najboljši na svetu.

Image
Image

Porsche Verovškova je uradni Audi Sport trgovec! Vas zanimajo vozila Audi Sport? Pokličite našega strokovnjaka na +386 1 53 03 505 ali mu pišite na [email protected]. Z veseljem smo vam na voljo!

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.