chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. CUPRA Born vse bolj priljubljen električni avto!
29.08.2022
Novosti znamke CUPRA

CUPRA Born vse bolj priljubljen električni avto!

CUPRA Born osvaja kupce v Sloveniji. Zagotavlja največji električni užitek v vožnji.

CUPRA BORN

CUPRA Born navdušuje slovenske kupce!
CUPRA je s popolnoma novim električnim modelom CUPRA Born navdušila slovenske kupce! Navdušuje z neizmernim in popolnim užitkom v vožnji in najnovejšimi električnimi tehnologijami z dosegom do 540 kilometrov (WLTP). Porsche Verovškova je eden izmed največjih avtocentrov Ljubljani, med drugim zastopa tudi znamko SEAT, že nekaj časa pa tudi povsem novo izjemno vrhunsko znamko CUPRA, kjer boste našli najbolj zmogljive in športne modele za največji užitek v vožnji. Preverite intervju o priljubljenosti novega modela CUPRA Born s specialistom za prodajo vozil CUPRA, Andrejem Ličnom.


Novi CUPRA Born 2022 - katere so največje novosti?

  • doseg do 540 km (WLTP)
  • športni značaj v notranjosti
  • 4 različne kamere, pogled 360°
  • 6 različnih barv
  • paket Performance
  • 12-palčni navigacijski sistem
  • baterija kapacitete 58 ali 77 kWh
  • aplikacija My CUPRA

Dodatne ugodnosti:


Z veseljem smo vam na voljo!
Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

  • Andrej Ličen, tel. +386 1 530 36 08
  • Blaž Strniša, tel. +386 1 530 35 55
  • Damjan Žumer, tel. +386 1 530 36 07

RazličicaKapaciteta baterije (kWh)Doseg WLTP (km)Moč (kW/KM)
Cupra Born584.7150/204
CUPRA Born e-Boost584.5170/231
CUPRA Born773.9170/231
Image

EKSKLUZIVNO: intervju z Andrejem Ličnom, specialistom za CUPRA znamko v Sloveniji

Električni CUPRA Born je že vse od predstavitve navdušil slovensko javnost. Kaj je tisto, kar najbolj navdušuje kupce?
CUPRA vozila so edina, ki zagotavljajo občutek v vožnji, primerljiv z izjemnim športnim doživljanjem. Kupce vsekakor navdušuje tudi izjemen in izjemno izrazit zunanji videz vozila, ki je zares markanten, na cesti izstopajoč. Ni osebe, ki ne bi pogledala za novim električnim modelom CUPRA Born - električni avtomobil. Ko kupci samo pridejo v salon, takoj vedo, da gre za nekaj posebnega in drugačnega, velikokrat gre za zaljubljenost na prvi pogled. Seveda ne smem pozabiti tudi na bogato, raznoliko opremo in številne možnosti personalizacije. (1)

Ali se je z modelom Born položaj znamke CUPRA v Sloveniji še bolj utrdil?
Vsekakor se je z novim električnim modelom CUPRA born še veliko bolj utrdil, z znamko smo dosegli tudi tiste kupci, ki si želijo električne mobilnosti prihodnosti, ne želijo pa se odpovedati pravi vozniški izkušnji. V zadnjih letih se je znamka CUPRA izjemno htiro razvila in močno povečala tržni delež v Sloveniji in na svetu - seveda so k temu pripomogli vsei najnovejši CUPRA model, kupejevski športni terenec CUPRA Formentor in izjemno zmogljivi CUPRA Leon. Pričakujemo pa še večji in hitrejši razvoj v naslednjih letih s številnimi novimi modeli.


Kakšen je občutek vožnje v električnem vozilu in kaj prepriča kupce?
Abslutno jih brez dvoma takoj prepriča testna vožnja, kjer lahko občutijo takojšen in izjemen pospešek in občutek hitrosti. Takoj sledijo vozne lastnosti in obnašanje vozila v ovinkih - kupci velikokrat pravijo, da imajo občutek kot da so eno z vozilom. Impresivni so tudi tehnični podatki. Doseg do 429 kilometrov (WLTP) je vrhunski in je v poletnem času tudi zlahka dosegljiv z varčno vožnjo, pozimi pa se doseg zaradi ogrevanja zmanjša na okrog 350 realnih kilometrov. To velja za 58 kWh baterijo, kmalu pa pričakujemo še veliko bolj sposobno 77 kWh baterijo, ki bo prepričala še več slovenskih kupcev. Pri Porsche Verovškova nudimo vse za mobilnost prihodnosti na enem mestu, izjemne hišne polnilnice CUPRA Charger.


Ali je novi CUPRA Born res zasnovan tako, da vzbuja čustva in športno energijo?
Novi CUPRA Born združujejo vse, kar pričakujejo najbolj zahtevni vozniki. Športno, a hkrati udobno, kvalitetno vožnjo v vseh razmerah. Neprimerljiva dinamika v kombinaciji z izjemnimi inovacijami. Dizajn, ki navdušuje. Vrhunska oblika za tiste, ki iščejo nekaj več. Drzna vizija, ki združuje elegantno karoserijo in športne linije. Izkusite lahko popolno vožnjo z najsodobnejšimi digitalnimi funkcijami!

Za kateri paket opreme in katero dodatno opremo se največkrat odločajo slovenci? Kakšen je dobavni rok?
Slovenski kupci se največkrat odločijo za Meglično sivo barvo, med dodatno opremo skorajda vsi izberejo tudi toplotno črpalko za večji doseg in bolj učinkovito izrabo kapacitete baterije, odločijo se tudi za Privacy Glass dodatno zatemnjena stekla, 19" bakrena aluminijasta platišča TYPHOON, trenutno pa je po znižani ceni na voljo tudi akcijski paket Born z oblazinjenjem Dinamica! Dobavni rok znaša od 6 do 12 mesecev. Priporočamo vam, da si ga sestavite sami: CUPRA Born konfigurator

Image

Koliko znaša električni doseg in kako se polni?
Trenutno so na voljo različice z baterijo 58 kWh z dosegom 429 kilometrov (WLTP), različica e-boost z nekoliko večjo močjo, konec leta pa pričakujemo še novo različico z 77 kWh baterijo z izjemnim dosegom (predvidoma bo doseg znašal okrog 548 km WLTP).

Polnjenje AC poteka z največjo močjo 11 kWh, polnjenje DC pa do 130 kW (na hitrih polnilnicah). Novega CUPRA Borna lahko tako polnite doma, na poti ali na cilju. Polnite ga doma prek običajne gospodinjske vtičnice ali polnilne postaje CUPRA. Pri polnjenju CUPRA Borna na poti (na poti do cilja ali na cilju samem) lahko uporabite javne polnilne postaje AC ali javne polnilne postaje DC (najbolj hitro polnjenje - polnjenje na hitrih polnilnicah z močjo 125 kW (baterija kapacitete 77 kWh): za 100 km vožnje se lahko napolni v samo 7 minutah).

Katere so prednosti električnega avta in komu so namenjeni?
Vsekakor so najbolj namenjeni tistim, ki imajo možnost polniti avto doma na svoji domači polnilnici, podjetjem zaradi obdavčitve in polnjenja na službenem parkirišču in ostalim, ki imajo ostale možnosti polnjenja. Vsekakor pa so tudi številne prednosti kot je cenejši servis na 2 leti brez omejitve kilometrov, manj vzdrževanja, subvencija za električna vozila ob nakupu in še veliko ostlaih prednosti.

Kakšen je značilni slovenski kupec modela CUPRA Born? Kakšne stranke se največkrat odločija ta vozila te znamke?
Kot sem lahko kupce prepoznal v zadnjih nekaj letih, gre vsekakor za najbolj zahtevne kupce, ki si želijo izstopati od drugih, tako na cesti kot v življenju. Si želijo nekaj več, nekaj bolj posebnega, si želijo avto tudi čutiti in uživati na vsakem kilometru z nasmehom na obrazu.Tega pri drugih znamkah ne dobijo. Največjih je po starosti v obdboju med 30 in 50 let.

Kako ste pri Porsche Verovškova dosegli tako rast priljubljenosti znamke CUPRA?
Znamki CUPRA smo se pri Porsche Verovškova povsem predali in si zadali velike cilje že v samem začetku, to je vsekakor zelo pripomoglo k velikem uspehu. Z akcijami, specialnim svetovanjem na podlagi bogatih izkušenj, timskim delom in odličnim vodjem prodaje, gospodom Damjanom Žumrom. Prav iz tega razloga, nisem prav nič presenečen, da je tudi v Sloveniji vse več zanimanja za to znamko.

Kako pričakujete, da se bo znamka CUPRA razvila v naslednjih letih?
Pričakujemo hitro in izjmeno rast, predvsem tudi novim modelom, ki bodo dodobra popestrili avtomobilski trg po vsem svetu, vsekakor tudi v Sloveniji. Pri znamki CUPRA smo pred nekaj časa predstavili začrtane smernice za prihodnja tri leta, do leta 2025 bomo namreč predstavil tri nove modele. CUPRA Terramar bo 4,5 metra dolg športni terenec izrazito športnega značaja ter s klasičnimi motorji in priključnohibridnim pogonskim sklopom nove generacije. Kmalu bo predstavljen tudi CUPRA Tavascan, kupejevsko urezan križanec drznih linij. CUPRA Urbanrebel, kompaktni avtomobil z električnim pogonom moči 166 kW (226 KM) bo do stotice predvidoma pospešil v 6,9 sekunde in bo z enim polnjenjem omogočal do 440 km dosega. (2)

Z veseljem smo vam na voljo!
Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

  • Andrej Ličen, tel. +386 1 530 36 08
  • Blaž Strniša, tel. +386 1 530 35 55
  • Damjan Žumer, tel. +386 1 530 36 07
Image
Image
Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.