PORSCHEINTERAUTO.NET
24.09.2019

IAA 2019 salon Frankfurt - Naša ekipa poroča V ŽIVO - Porsche Verovškova!

Poletje se počasi izteka, s tem pa se je hitro približal 68. mednarodni avtomobilski salon v Frankfurtu – IAA 2019. Na salon smo se odpravili tudi mi, ekipa Porsche Inter Auto in iz središča dogajanja v živo poročamo o glavnih novostih. Na letošnjem salonu je na ogled postavljenih kar nekaj zanimivih lepotcev!
Škoda Kamiq

AUDI IAA Frankfurt 2019 - novosti!

Audi razstavni prostor avtomobilski salon IAA Frankfurt 2019: Na Audijevem razstavnem prostoru bo sijala kupejevska različica Audi Q3 Sportback, ki je tudi največja novost poleg terensko obarvane izvedbe modela A1 Citycarver. Le-ta se ponaša z rahlo višjo oddaljenostjo od tal in zaščitami blatnikov ter podvozja. 

Zelo pričakovana novost je sicer tudi prenovljeni Audi Q7, ki se bo predstavil z osveženo zunanjo podobo in močno posodobljeno notranjostjo z digitalizirano armaturno ploščo. Vročico pod žarometi so seveda zagotovili športni Audi RS modeli: RS6, RS7, S8 in RS Q8.

Audi novosti 2019 na enem mestu!

Škoda IAA Frankfurt 2019 - novosti!

Škoda razstavni prostor avtomobilski salon IAA Frankfurt 2019: v prihodnost znamke Škode smo se lahko zazrli z novo različico koncepta Škoda Vision E, ki ob oblikovni evoluciji ohranja zasnovo brez osrednjih B-stebričkov. Na ogled je postavljen tudi prenovljeni Škoda Superb in Škoda Superb Combi ter pa nova Škoda Scala v posebni Monte Carlo različici, ki doda nekaj športnih dodatkov, tako na zunanjosti kot v notranjosti že tako dinamični zasnovi novega modela Škoda Scala. Seveda tudi tokrat ni šlo brez novega športnega terenca Škoda Kamiq in električnega Škoda Citigo iV!

Škoda novosti 2019 - ne spreglejte!

SEAT, CUPRA IAA Frankfurt 2019 - novosti!

SEAT razstavni prostor avtomobilski salon IAA Frankfurt 2019: SEAT je v Nemčijo pripeljal priključno-hibridno različico svojega največjega športnega terenca SEAT Tarraco FR e, usmerjenost v elektrifikacijo pa bo pokazal s popolnoma električnim mestnim malčkom SEAT Mii electric.

SEAT, CUPRA novosti 2019 v znamenju elektrifikacije!

Pokličite nas za vse dodatne informacije, z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Verovškova 

Verovškova ulica 78
1000 Ljubljana
Tel.: (+386) 1 53 03 600
http://www.porscheverovskova.com