chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Kakšna je razlika med malim in velikim servisom?
29.01.2021
SERVISNE NOVICE

Kakšna je razlika med malim in velikim servisom?

MALI SERVIS je potrebno opraviti vsako leto ali na vsakih 15.000 kilometrov (30.000 kilometrov - Long Life), medtem ko je potrebno VELIKI SERVIS opraviti na daljše intervale, vendar je odvisno od vozila do vozila.

Audi servis Ljubljana

Redni servis vašega jeklenega konjička je ključnega pomena za redno vzdrževanje in ohranjanje njegove vrednosti. Vendar pa se vedno sprašujemo, kdaj je čas za naš servisni pregled? 

Vedno lahko pogledate v servisno knjižico vašega vozila za točne podatke, vendar vam za lažjo predstavo povemo kakšni so načeloma servisni intervali za večino vozil: 

  • MALI SERVIS je načeloma na vrsti vsako leto oziroma na vsakih 15 tisoč prevoženih kilometrov, v izjemnih primerih po predhodnem dogovoru ob nakupu vozila tudi na 30 tisoč. Lihi (npr. prvo, tretje, peto leto) servisi so praviloma manjšega obsega z menjavo olja in oljnih filtrov, medtem ko sodi načeloma obsegajo še dodatne strotive menjave filtrov, svečk, itd. Vsekakor je vse odvisno od dotrajanosti materiala, ki je že v vašem avtomobilu. 
  • VELIKI SERVIS, ko se med drugim menjata zobati jermen in črpalka hladilne tekočine, se opravlja na več let, vendar je povsem odvisno od vozila, stila vožnje oziroma glede na starost vozila. Načeloma veliki servis ni tako pogost kot redni mali servis. Za točen servisni interval preglejte servisno knijžico. 

Kje pa je najboljše opraviti servis? 

Seveda je pooblaščeni servis odlična izbira za vaš avto, saj si boste zagotovili najboljši tretma in material za porabljen denar. Pooblaščeni servisi imajo vezo z matično tovarno, mehaniki poznajo vaše vozilo do potankosti, vanj pa bodo vgradili le originalne rezervne dele, na katere boste imeli tudi garancijo. 

Pooblaščeni avtoservis za vozila Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda se nahaja v vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto v večjih slovenskih mestih - MB, LJ in KP, zato se prepričajte o kvalitetni storitvi in se naročite na redni servisni pregled. Za rezervacijo termina, ponudbo in ugodnosti pokličite:

  • go. Martino na 031 616 918
  • vašo najbližjo poslovalnico v Ljubljani, Kopru ali Mariboru.
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.