chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Nezgoda na parkirišču - Ljubljana
16.07.2018
NASVETI

Nezgoda na parkirišču - Ljubljana

Da zaradi nezgode ne boste doživljali še dodatnih nevšečnosti, škodo prijavite pri nas; avto vam popravimo in uredimo dokumentacijo - vse na enem mestu

Prijava škode po nesreči na parkirišču

Čimprej prijavite škodo
Škodo zaradi nesreče na parkirišču vedno nujno prijavite in sicer najkasneje do tri dni po nesreči. To lahko storite na naši spletni strani www.prijava-skode.si. V zgornjem desnem kotu kliknite na gumb PRIJAVI ŠKODO, kjer izpolnete kratki formular. Vpišete svojo poslovalnico, kontakt in kratek opis nesreče in škode.

V petih korakih vas rešimo skrbi
Pokličite Porsche Verovškova ali pa izpolnite prijavo škode na www.prijava-skode.si in ostalo prepustite nam:

  • Ocenimo škodo,
  • uredimo vse formalnosti,
  • nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem
  • popravimo vozilo,
  • vozilo vrnemo v najhitrejšem možnem času.

 
Potek popravila poškodbe zaradi nesreče na parkirišču
Celoten servisni proces poteka res preprosto. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila. Nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam svetujejo glede nastale škode, hkrati pa vam z nasveti pomagajo pri odločitvi, ali je sploh smiselno uveljavljati polico za zavarovanje kaska, če gre za manjšo poškodbo. Po ureditvi vseh formalnosti s servisa zavarovalnici pošljemo zahtevek za popravilo.

Asistenca Porsche Slovenija - vedno z vami na poti, v Sloveniji in v tujini
Če potrebujete pomoč na cesti, pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

 
Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru, ki je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo je jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in v poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Smo prava odločitev za popravilo poškodb na avtu po nezgodi na parkirišču
Stranka je pri nas na prvem mestu; prihranite čas in si skrajšate pot, zaradi prijave škode pri Porsche Verovškova vam ni potrebno obiskati vaše zavarovalnice. Naši izkušeni servisni svetovalci vam bodo pomagali tudi izpolniti zapisnik o prijavi škode. Rešitev je za vas hitra in preprosta, prijavljena škoda pa bo rešena kakovostno a zelo hitro. Zagotovimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Potrebna dokumentacija za popravilo avtomobila
Da vse formalnosti uredimo namesto vas, potrebujemo vaše:

  • Prometno dovoljenje,
  • vozniško dovoljenje,
  • zavarovalno polico,

 
Popravilo poškodb avtomobila opravljamo za vse zavarovalnice
Prijavite škodo na naslednjih povezavah:

 

Nesreče na parkirišču
so ene izmed najpogostejših prijav, ki se jih lahko obravnava na mnogo različnih načinov. Kako se je najbolje odzvati na situacijo, da boste brez dodatnih zapletov rešili problem hitro in brez nepotrebnih obremenitev? Ne glede na to ali jo povzročite sami ali pa je kriv kdo drug, vam bomo pokazali katero zavarovanje vam bo najbolj v pomoč v posameznem primeru in kaj morate storiti, da boste upravičeni do izplačila zavarovalnine.

Takoj prijavite škodo!
Ne glede na situacijo je vedno najbolje, da takoj, ko opazite škodo obvestite policijo, ki bo posredovala njihov zapisnik, iz katerega zavarovalnica najhitreje reši odškodninski zahtevek. Policija bo lahko na kraju nesreče zbrala največ dokazov, ki bi pomagali pri iskanju povzročitelja. Škodo na vašem vozilu fotografirajte in izpolnite Evropsko poročilo, če je sta znana povzročitelj in oškodovanec. Vse zbrane dokumente prijavite pri vaši zavarovalnici.

Če vaše parkirano vozilo poškoduje vozilo brez motorja ali oseba
Poškodbo na vozilu lahko povzroči tudi oseba z nakupovalnim vozičkom, ki ni bila pozorna na okolico. Še pogosteje je, da se ob vaš avto podrsa mimoidoči kolesar. Ta primer se obravnava drugače, ker povzročitelj ni motorno vozilo. Zato v primeru, ko storilec za nastalo poškodbo ni znan lahko uveljavljate le splošni avtomobilski kasko.* Če je povzročitelj škode znan, mora ta povrniti stroške popravila. V tem primeru uveljavljanje avtomobilskega kaska ni potrebno.*

Namerna škoda na parkirišču
Če je vaše vozilo namerno poškodovala oseba z nasilnim dejanjem, na primer razbila steklo, lahko tudi v tej situaciji uveljavite splošni avtomobilski kasko,* saj vključuje škodo zaradi nasilnih ali objestnih dejanj tretjih oseb.

Padec predmetov na vaše parkirano vozilo
Pozimi ali ob slabem vremenu lahko na vaš avto pade kup snega s strehe, ali polomljena veja.  Ne glede na predmet bo tudi v tem primeru splošni kasko kril nastalo škodo.* Pri kombinaciji delnega kaska H – parkirišče pa je vključeno kritje za padec strešnih snežnih plazov, ledenih sveč in drugih ledenih tvorb, ki padejo s stavb na parkirano ali ustavljeno vozilo.*

Če škodo na parkirišču povzročite sami
Če ste med manevriranjem med avtomobili na parkirišču povzročili škodo svojemu ali drugemu vozilu, škodo na vašem vozilu krije splošni kasko,* medtem ko škodo na tujem vozilu krije obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti.*

Najpomembnejša stvar pri prometnih nesrečah in nezgodah je, da si z povzročiteljem ali oškodovancem izmenjate vaše kontaktne podatke, na podlagi katerih se bo uveljavljalo zavarovanje za nastalo škodo. Pri tem imejte vedno v mislih, kako bi bilo vam, če bi vam nekdo povzročil takšno škodo in vas o tem ne bi obvestil oziroma vam nudil možnosti za sanacijo posledic tega dejanja. Zapomnite si, da bo škodo vedno povrnila vaša zavarovalnica, medtem ko bo vaša finančna obremenitev zanemarljiva. Če zapustite kraj dogodka iz kateregakoli razloga in zavarovancu ne pustite podatkov o svojem zavarovanju, lahko izgubite zavarovalne pravice. Če vas bo prijavila priča dogodka, boste celotno škodo morali pokriti z lastnimi sredstvi.

*Pred ukrepanjem preverite, če je navedeno skladno z vašimi zavarovalnimi pogoji.

Dodatne informacije in kontakti
Za informacije o popravilu karamboliranih in poškodovanih vozil se lahko obrnete na g. Primoža Pirca.

Primož
Pirc

Cenitev poškodovanih vozil
Telefon: 015303610
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.