chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Porsche Inter Auto Oktoberfest - se vidimo drugo leto!
06.10.2020
DOGODEK

Porsche Inter Auto Oktoberfest - se vidimo drugo leto!

Kot vsako leto, smo se tudi letos močno veselili Porsche Inter Auto Oktoberfesta, ki ga prirejamo v vseh treh poslovalnicah (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper), pri Porsche Ljubljana pa bi bil letos že 10. zapored!

Oktoberfest

Odločitev smo sprejeli zaradi varnosti naših strank in zaposlenih

Kot vsako leto, smo se tudi letos močno veselili Porsche Inter Auto Oktoberfesta, ki ga prirejamo v vseh treh poslovalnicah (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper), pri Porsche Ljubljana pa bi bil letos že 10. zapored! Lanskoletni Oktoberfest je vsekakor potekal nad našimi pričakovanji. Organizacija je bila na res visokem nivoju, udeležilo se je skupaj 8.000 naših najbolj zvestih strank - v šotorih je bilo izjemno veselo, nad nastopajočimi ansambli iz natečaja Volkswagen Špila pa so bile stranke naravnost navdušene. Ravno zaradi izjemne priljubljenosti Oktoberfesta med našimi strankami smo se letošnjega še bolj veselili! 

Ker pa je varnost naših strank in zaposlenih na prvem mestu, strankam sporočamo, da se je naše podjetje zaradi aktualnih razmer in ukepov preprečevanja širjenja virusa odločilo, da bo letošnji Porsche Inter Auto Oktoberfest 2020 prestavljen na naslednje leto 2021. Iz Münchena pa je prišla tudi informacija, da je bavarski Oktoberfest prav tako prestavljen zaradi zajezitev epidemije koronavirusa in zaradi varnosti vseh obiskovalcev.

Letošnjega Oktoberfesta smo se vsi zaposleni močno veselili, a zaradi aktualnih razmer smo enostavno morali sprejeti tako odločitev.

Nismo pozabili na vas - pripravljamo vam presenečenje!

Ker se vsako leto močno veselimo Oktoberfesta, ki bi bil leto že 10. zapored, vam z veseljem sporočamo, da smo vam pripravili izjemno presenčenje, ki vam ga bomo razkrili že v naslednjih dneh! Prepričani smo, da vam bo všeč. 

Novi VW ID.3 - vrhunec Oktoberfestovega večera

Za vrhunec Oktoberfestovega večera smo vam vedno pripravili najbolj aktualne predstavitve, z novim električnim modelom Volkswagen ID.3 se po Hrošču in Golfu pričenja tretje veliko poglavje. Pred dnevi so v salone pri Porsche Ljubljana, Maribor in Koper že zapeljala prva vozila, zato vabljeni, da v živo doživite mobilnost prihodnosti. 

Vse stranke prosimo za razumevanje! 
Porsche Inter Auto

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.