chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Rabljeni avto: SEAT Ibiza
19.05.2023
Novosti znamke SEAT

Rabljeni avto: SEAT Ibiza

SEAT Ibiza rabljena vozila, preverjena rabljena vozila pri Porsche Inter Auto.

seat ibiza

SEAT Ibiza rabljena vozila, preverjena rabljena vozila pri Porsche Inter Auto
SEAT Ibiza se ponaša s sodobnim in dinamičnim dizajnom, ki izžareva mladostno energijo. S svojimi ostri linijami, atletsko postavo in privlačnimi detajli takoj pritegne pozornost na cesti. Ne glede na to, ali se odločite za klasično ali športno različico, Ibiza vas bo navdušila s svojim samozavestnim videzom.

V notranjosti vas bo Ibiza očarala z udobnim in prostornim potniškim prostorom, ki je skrbno oblikovan z mislijo na udobje voznika in potnikov. Kvalitetni materiali, ergonomski sedeži in dobro premišljeni kontrolni elementi zagotavljajo prijetno in priročno vozniško izkušnjo. Prtljažnik je presenetljivo prostoren za vozilo te velikosti, kar omogoča prevoz različnih tovorov.


Ibiza je opremljena z napredno tehnologijo, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Z modernim infotainment sistemom in zaslonom na dotik imate enostaven dostop do funkcij, kot so navigacija, avdio predvajalnik in povezava Bluetooth. Poleg tega vam Ibiza ponuja tudi napredne varnostne funkcije, kot so sistem za zaznavanje ovir, sistem za ohranjanje voznega pasu in sistem za zaviranje v sili, ki vas varujejo na vsakem koraku. (1)


Pri Porsche Inter Auto imajo za vas vrhunsko izbiro preverjenih vozil SEAT Ibiza. Obiščite jih in jim dovolite, da vam predstavijo to odlično izbiro. Njihova ekipa strokovnjakov vam bo pomagala najti pravo Ibizo, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Ne zamudite te priložnosti, da postanete lastnik tega izjemnega avtomobila po ugodni ceni. Preverjena rabljena vozila so vam vedno na voljo pri Porsche Inter Auto, vsa so bila skrbno pregledana in

preverjena s strani strokovnjakov. 


SEAT Ibiza rabljena vozila - aktualna zaloga:

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

  • ohranjena vozila
  • online podpis in nakup pogodbe
  • tehnično odlično ohranjena
  • video predstavitev vozila
  • strokovno pregledana
  • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
  • do 500 evrov popust ob menjavi vozila

SEAT Ibiza mk4 2008-2017 (predzadnja mk4 generacija)
SEAT Ibiza četrte generacije, pogosto imenovana tudi Ibiza MK4, je bila predstavljena leta 2008 in je bila v proizvodnji do leta 2017. Ta generacija je prinesla svežo obliko, izboljšano notranjost ter naprednejšo tehnologijo in motorje. Zunanji dizajn je bil dinamičen in športen. Avto je imel gladke linije, izrazite žaromete in markantno rešetko hladilnika, ki je poudarjala agresivnost avtomobila. Športne različice FR in CUPRA so bile opremljene z dodatnimi oblikovnimi elementi, ki so še bolj izpostavili športni značaj avtomobila. Opremljena je bila s sodobno tehnologijo, vključno s sistemom za infotainment, zaslonom na dotik, navigacijskim sistemom ter povezljivostjo Bluetooth. Ibiza MK4 je bila na voljo z različnimi motorji, vključno z bencinskimi in dizelskimi možnostmi. Moč motorjev se je razlikovala glede na izbrano različico, od manj zmogljivih do športnih različic, kot je SEAT IBIZA CUPRA, ki je ponujala izjemno zmogljivost in dinamično vožnjo. Kar se tiče varnosti, je Ibiza MK4 imela nekaj naprednih varnostnih funkcij, kot so ABS, ESP, sistem za zaviranje v sili ter zračne blazine za voznika in sovoznika.

Image

SEAT Ibiza mk5 2017- (zadnja mk5 generacija)
SEAT Ibiza zadnje generacije je odlična izbira za tiste, ki iščejo zanesljiv in športno zasnovan kompaktni avtomobil. S svežim dizajnom, napredno tehnologijo, učinkovitimi motorji ter visoko ravnjo udobja in varnosti predstavlja odličen paket za vsakodnevno vožnjo. Ta generacija predstavlja svež in sodoben dizajn ter številne izboljšave v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Notranjost zadnje generacije je moderna, ergonomična in prostorna. Materiali so visoke kakovosti, sedeži so udobni in nudijo dobro oporo. Digitalni instrumentni plošči in osrednji zaslon na dotik omogočajo intuitivno upravljanje informacijsko-razvedrilnih funkcij, kot so navigacija, povezljivost Bluetooth in avdio sistemi visoke kakovosti. Ibiza zadnje generacije je na voljo z različnimi motorji, ki vključujejo bencinske in dizelske možnosti. Motorji so zmogljivi, učinkoviti in ponujajo dinamično vožnjo. Izberete lahko močnejšo različico s turbopolnilnikom ali pa ekonomično različico za bolj varčno vožnjo.

Image

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri nakupu rabljenega vozila SEAT Ibiza je priporočljivo preveriti zgodovino vozila, vključno s preteklimi lastniki, servisno zgodovino, prevoženimi kilometri in morebitnimi nesrečami. Prav tako je priporočljivo opraviti temeljit pregled vozila, da se zagotovi, da je v dobrem tehničnem stanju. Na splošno je Ibiza preverjena rabljena vozila dobra izbira za tiste, ki iščejo športen in prestižen avtomobil manjšega formata. Zagotavljajo visoko kakovost izdelave, zmogljivost, udobje in napredne funkcije, po nižji ceni v primerjavi z novimi vozili.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.