chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

 1. Novice
 2. Se zanimate za rabljen avto? Škoda Octavia je prava izbira
27.07.2023
Novosti znamke Škoda

Se zanimate za rabljen avto? Škoda Octavia je prava izbira

Škoda Octavia avtonet - preverite zakaj je Škoda Octavia pogosto priljubljena izbira za družine iz več razlogov.

skoda-octavia-rabljen

Rabljeno vozilo Škoda Octavia - prava izbira za družino in poslovne poti
Škoda Octavia avtonet - preverite zakaj je Škoda Octavia pogosto priljubljena izbira za družine iz več razlogov. Tu je nekaj razlogov, zakaj je Škoda Octavia odlična izbira za družine. Octavia je prostorna limuzina ali karavan, ki ponuja obilo prostora za vso družino. Ima veliko notranjega prostora za potnike in prtljago, kar je pomembno za udobno potovanje in vsakodnevno rabo. Škoda je znana po visokih varnostnih standardih, in Octavia ni izjema. Octavia je opremljena z najnovejšo varnostno tehnologijo, vključno s sistemom za zaznavanje trkov, sistemom za preprečevanje naleta, sistemom za opozarjanje na nenamerno menjavo voznega pasu in številnimi drugimi varnostnimi funkcijami, ki pomagajo zaščititi potnike. Octavia je znana po svoji zanesljivosti. Škoda je ugledna znamka, ki je znana po izdelavi kakovostnih vozil, ki se dobro obnesejo tudi po več letih uporabe. To je pomembno za družine, saj želijo vozilo, na katerega se lahko zanesete pri varnih in udobnih vožnjah.


Katere so največje prednosti rabljenega modela Škoda Octavia?

Škoda Octavia rabljena vozila zakaj je Škoda Octavia prava izbira za družine in službene poslovne poti, smo povprašali tudi Porsche Inter Auto. Škoda Octavia zagotavlja prostornost, praktičnost, varnost, zanesljivost in učinkovitost z varčnimi motorji TSI in TDI. Za vas smo spodaj opisali zadnji dve generaciji. 


Škoda Octavia 2012- mk3 5E (tretja, predzadnja generacija)

Predzadnja generacija Škode Octavie, znana tudi kot Škoda Octavia tretje generacije (MK3), je bila predstavljena leta 2012. Ta generacija je prinesla številne izboljšave in nadgradnje v primerjavi s prejšnjo generacijo. Tukaj je nekaj ključnih značilnosti. Octavia MK3 ima sodoben in privlačen dizajn z gladkimi linijami in dinamičnim izgledom. Ima prepoznavno Škodino masko, svetleče žaromete in dovršene podrobnosti, ki ji dajejo eleganten videz. Prostornost: Octavia MK3 je znana po svoji prostornosti. V primerjavi s prejšnjo generacijo je vozilo postalo nekoliko večje, kar je prineslo več prostora za potnike na sprednjih in zadnjih sedežih ter za prtljago. Prtljažnik je izjemno prostoren, kar omogoča prevoz večje količine prtljage. Tehnologija: MK3 je uvedla napredne tehnološke funkcije. Vključuje info-zabavni sistem z zaslonom na dotik, ki podpira povezljivost pametnih telefonov, navigacijo, avdio sisteme in druge aplikacije. Prav tako ponuja številne asistenčne sisteme, kot so sistem za ohranjanje voznega pasu, sistem za samodejno parkiranje, sistem za prepoznavanje prometnih znakov in drugi. Pogonske enote: Octavia MK3 je na voljo z različnimi motorji, vključno z bencinskimi in dizelskimi različicami. Motorji so varčni in zmogljivi, s ponudbo moči, ki zadovolji potrebe voznikov. Prav tako je bila na voljo tudi različica s pogonom na vsa štiri kolesa za boljše vlečne zmogljivosti. Varnost: Octavia MK3 je opremljena z naprednimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo visoko raven zaščite. Vključuje sistem za zaznavanje trkov, sistem za nadzor zaviranja v sili, sistem za opozarjanje na nenamerno menjavo voznega pasu, sistem za nadzor mrtvega kota in številne druge funkcije, ki prispevajo k varnosti voznika in potnikov. Predzadnja generacija Octavie je postavila visoke standarde glede prostornosti, udobja, tehnologije in varnosti ter je pridobila ugled kot zanesljivo in praktično vozilo, ki ustreza potrebam družin in drugih voznikov. Škoda Octavia TDI je med najbolj priljubljenimi.

Image

Škoda Octavia 2019- mk4 (četrta, zadnja generacija)
Zadnja generacija Škode Octavie, znana tudi kot Škoda Octavia četrte generacije (MK4), je bila predstavljena leta 2019. Ta nova generacija Octavie nadaljuje tradicijo prostornega, udobnega in zanesljivega vozila za družine, hkrati pa prinaša tudi številne izboljšave in sodobne funkcije. Tukaj je nekaj ključnih značilnosti. Octavia MK4 ima eleganten in sodoben videz z ostriimi linijami in prefinjenimi podrobnostmi. Ohranja prepoznavno obliko Škode Octavie, vendar ima prenovljeno sprednjo masko, ožje LED žaromete in izboljšano aerodinamiko. Prostornost: Še vedno je znana po svoji prostornosti. Octavia MK4 je nekoliko večja od svojega predhodnika, kar pomeni še več prostora za potnike na sprednjih in zadnjih sedežih ter obilo prostora za prtljago. Prtljažnik je eden največjih v svojem razredu, kar omogoča udobno prevažanje vseh potrebščin družine. Octavia MK4 je opremljena z naprednimi tehnološkimi funkcijami. Ima digitalno instrumentno ploščo (Virtual Cockpit), večji zaslon na dotik za info-zabavni sistem s podporo za povezljivost pametnih telefonov, navigacijo, avdio sisteme in druge aplikacije. Prav tako ponuja številne asistenčne sisteme, kot so sistem za ohranjanje voznega pasu, sistem za samodejno zaviranje v sili in sistem za prepoznavanje prometnih znakov. Octavia MK4 je na voljo z različnimi motorji, vključno z bencinskimi, dizelskimi in hibridnimi različicami. Motorji so učinkoviti, prijazni do okolja in ponujajo dobro ravnotežje med močjo in porabo goriva. Varnost je ena od prioritet Škode Octavie. MK4 je opremljena z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so sistem za zaznavanje trkov, samodejni zavorni sistem, sistem za opozarjanje na utrujenost voznika in številne druge funkcije, ki zagotavljajo visoko raven zaščite za voznika in potnike. Skupaj z vsemi temi izboljšavami, Škoda Octavia MK4 še naprej ohranja svoj ugled kot praktično, prostorno in zanesljivo vozilo, ki je odlična izbira za družine. Med najbolj priljubljenimi modeli je Škoda Octavia TDI.

Image

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna preverjena odlična rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

 • ohranjena vozila
 • online podpis in nakup pogodbe
 • tehnično odlično ohranjena
 • video predstavitev vozila
 • strokovno pregledana
 • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk
 • servisni bon do 100 €
 • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
 • do 500 evrov popust ob menjavi vozila


Pokličite na 041 392 204 za vse dodatne informacije.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.