SERVISNE NOVICE
30.09.2020

SEAT SERVIS

Iščete profesionalen pooblaščeni servis za vašega SEAT-a? Zapeljite ga na pooblaščeni servis na Porsche Verovškova.
SEAT servis

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT – Iščete profesionalen pooblaščeni servis za vašega SEAT-a? V kolikor si želite, da so v vašem vozilu le originalni avto deli, da se mu mehaniki popolnoma posvetijo in da je delo opravljeno kakovostno in s profesionalnimi standardi, obiščite naš SEAT servis na Porsche Verovškova.

Rezervacija termina je povsem preprosta, obiščite nas osebno ali pa se obrnite direktno na našo poslovalnico:

  • Porsche Verovškova, Verovškova 78, Ljubljana; tel.: + 386 1 53 03 600

V naši poslovalnici imate na enem mestu na voljo vso servisno ponudbo za vaše vozilo SEAT. Med drugim lahko hitro in kvalitetno popravite poškodovano vozilo, ali pa le opravite hitri servis – menjava akumulatorja, zavornih ploščic, amortizerjev, in podobno. Vsekakor pa smo pravi naslov za reden servis vaših vozil SEAT. Opravite lahko:

SEAT Vedno vredno so varčevalni paketi, ki vključujejo vozila, starejša od štirih let, ki jih lahko izkoristite v naši poslovalnici. Z njimi boste privarčevali veliko, prav tako pa bo veliko pridobil tudi vaš SEAT, saj mu boste privoščili odlično vzdrževanje tudi ob višji starosti. V paketnih cenah je vključeno tudi delo in originalni avto deli, prav tako pa se vam podaljša tudi članstvo v jamstvu mobilnosti. Na delo in originalne dele vam nudimo tudi dvoletno jamstvo.

POPRAVILO AVTA PO TOČI - DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER
Pokličite nas in vam takoj rezerviramo termin:

  • PORSCHE LJUBLJANA: 01 58 25 370,
    PORSCHE VEROVŠKOVA: 01 530 36 10,
    PORSCHE MARIBOR: 02 654 03 27,
    PORSCHE PTUJSKA CESTA: 02 450 26 79,
    PORSCHE KOPER: 05 611 65 66.