AKTUALNE PRIREDITVE
13.08.2019

ŠKODA košarka 3X3 LJUBLJANA CHALLENGER

Pridružite se nam ta vikend, 17. - 18. avgusta 2019, na Kongresnem trgu v Ljubljani in spremljajte košarkarske turnirje 3x3!
Škoda 3x3 turnir v košarki

Ljubljana bo ta vikend gostila nekaj najboljših ekip v košarki 3x3 na svetu. Na Škoda 3x3 Ljubljana Challengerju bodo nastopile ekipe Amsterdam (lanski zmagovalci), PrincetonEdmontonKorolevSplitBar,GdanskJeddah in Vrbas. Od slovenskih ekip sta se skozi turnirje državnega prvenstva uvrstili ekipi Adecco 3x3 Maribor in Ljubljana East, nastopile pa bodo tudi ekipe PiranKranj in Ljubljana. Poleg pestrega košarkarskega programa bo v sklopu dogodka potekalo veliko število zabavnih aktivnosti, kot so; tekmovanje v metu za tri točke, vodni zorbing, igra "namoči prijatelja" ali "Wet n Fun", kolo sreče, WOOP trampolin park prisoten pa bo tudi brivec. Dogajanje na igrišču bodo med drugim popestrili nastopi skupine Dunking Devils.

 
 
 
 
 
 

Glavno mesto Ljubljana z izjemnim Kongresnim trgom je spektakularno prizorišče, eno najlepših v celotni svetovni seriji košarke 3×3. Dnevna in nočna kulisa v središču mesta sta res impozantni! Košarkarsko igrišče na sredini trga, obdano s tremi tribunami za 2000 obiskovalcev, dinamična osvetljava in ozvočenje ter urbani pridih se zlijejo v nepozabno celoto!