DOGODEK
12.08.2021

Škoda Porsche Verovškova - ponosni sponzor največjih dogodkov v Ljubljani

Škoda Porsche Verovškova je ponosni sponzor dogodka The Rock Ljubljana in Woop! Odbito na Ljubljanici
Škoda Porsche Verovškova

Skupaj z nami na dogodek leta!

Porsche Inter Auto je s poslovalnico Porsche Verovškova in znamko Škoda sponzor na enih izmed najbolj zanimivih dogodkov v središču Ljubljane - Triglav The Rock Ljubljana in Odbito na Ljubljanici.

Več o tekmovanju so lahko preberete tukaj: 

Vse ljubitelje adrenalinskih športov z velikim veseljem vabimo, da se nam pridružite na dogodku!

The Rock Ljubljana 2021

Pridružite se nam festivalu The Rock Ljubljana že to soboto 14.08.2021, ki bo potekal na Pogačarjevem trgu. V kolikor bo možno se bo dogodka udeležila tudi naša zlata olimpijka Janja Garnbret. Osvoji Ljubljano! Preplezaj številne mestne znamenitosti, ali se pomeri na velikem finalu na posebni balvanski steni v mestnem središču! Tekmovanje je odprtega tipa, kar pomeni, da se nanj lahko prijavijo vsi, ki bodo v letu 2021 dopolnili petnajst let. Tekmovalci bodo razvrščeni v dve kategoriji, moško in žensko.

Woop! Odbito na Ljubljanici 2021

Pridružite se nam tudi na festivalu Woop! Odbito na Ljubljanici dne 21.08.2021, ki bo prav tako potekal na Pogačarjevem trgu. Dogodek Woop! Odbito na Ljubljanici / Made by Akrobat je sveža, inovativna športna prireditev, kot je svet še ni videl. Idejo za izvedbo dogodka smo črpali iz niza odmevnih dogodkov na Ljubljanici. V sklopu animacijskega programa se bodo lahko najbolj pogumni obiskovalci pod budnim očesom profesionalnih akrobatov preizkusili v skakanju na trampolinu in čez trampolinski most prečkali reko Ljubljanico.
 

Image