chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. ŠKODA SERVIS - vrhunski servis
05.03.2024
SERVISNE NOVICE

ŠKODA SERVIS - vrhunski servis

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER - vozite se varno in udobno z vašim vozilom Škoda.

SKODA-SERVIS

Pooblaščeni servis Škoda - največje prednosti

Škoda servis Slovenija - najboljša izbira za vas. Škoda pooblaščeni servis je zanesljiva destinacija za lastnike vozil Škoda, ki iščejo kakovostno vzdrževanje in servisiranje svojih avtomobilov. Porsche Inter Auto servisni centri so ustvarjeni z mislijo na zadovoljstvo strank in skrb za njihova vozila, pri čemer zagotavljajo vrhunsko storitev in uporabo originalnih nadomestnih delov. Ko vstopite v Škoda pooblaščeni servis, vas pozdravi prijazno osebje, ki vam stoji ob strani od trenutka, ko začnete sodelovanje. Tehnični strokovnjaki, specializirani za vozila Škoda, imajo bogate izkušnje in so nenehno usposobljeni za najnovejše tehnologije in standarde znamke. Njihovo znanje in izkušnje zagotavljajo, da bo vaše vozilo obravnavano s skrbnostjo in strokovnostjo, ki jo zasluži. Ena izmed ključnih prednosti Škoda pooblaščenega servisa je uporaba originalnih nadomestnih delov. To pomeni, da bodo vsi deli, ki jih bodo zamenjali ali namestili, popolnoma skladni z zahtevami proizvajalca. S tem se zagotavlja optimalno delovanje vašega vozila, varnost in dolgotrajna zanesljivost. Servisni postopki so izvedeni hitro, učinkovito in brez nepotrebnega čakanja. Škoda pooblaščeni servis se trudi zagotoviti priročnost in udobje strankam, zato ponuja različne možnosti terminov za servisiranje, ki se prilagajajo vašemu urniku.

Poleg tega pa je individualni pristop ključnega pomena. Servisni center se osredotoča na potrebe vsakega posameznega stranke in ponuja prilagojene rešitve, ki ustrezajo vašim željam in zahtevam.


KONTAKT: Pokličite nas 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo.


Privoščite vašemu vozilu izjemen servis za vsa vozila Škoda v naših poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Mariboru. Privoščite svojemu vozilu reden servis in vzdrževanje, s tem pa mu podaljšajte življenjsko dobo ter ohranite njegovo vrednost. Redne servisne pa se vedno splača delati pri pooblaščenemu serviserju, saj poleg profesionalnih standardov in kakovostnih storitev dobite še veliko ugodnosti:

  • dvoletna garancija na delo in vgrajene originalne dele
  • članstvo v Asistenca Škoda – jamstvo mobilnosti
  • direktna povezava z matično tovarno Škoda za odpravljanje napak
  • potrjena servisna zgodovina, ki ohranja vrednost
  • daljša življenjska doba in večja varnost


Škoda redni, mali servis z menjavo olja - kaj vse je vključeno?

Škoda menjava olja - nudimo vam ugoden avtoservis z menjavo olja za vaše vozilo za optimalno pripravljenost motorja in njegovo daljšo življenjsko dobo. Ker motorno olje s časom izgubi svoje prvotne lastnosti, je redna menjava olja nujna. 


Servis zavor Škoda - poskrbite za vašo varnost!
Servis zavor Škoda - vrhunske zavore ogromno prispevajo k vaši varnosti, zato je servis zavor z menjavo zavornih ploščic in diskov vitalen. Menjava zavor je narejena po navodilih in priporočilih proizvajalca Škoda, zato vam garantiramo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju kot so bile ob samem nakupu vozila.


Katere storitve zagotavlja pooblaščeni Škoda servis pri Porsche Inter Auto?

Redni servis: Redni servis vključuje menjavo olja, zamenjavo filtrov, pregled tekočin, pregled zavor in druga osnovna vzdrževalna dela. Stroški se lahko razlikujejo glede na model avtomobila in obseg storitev.
Popravila in diagnostika: Če avtomobil kaže kakršnekoli težave ali napake, lahko stroški vključujejo diagnostiko za ugotavljanje vzrokov težav ter popravila, kot so zamenjave okvarjenih delov ali popravila električnih in mehanskih sistemov.
Menjava pnevmatik: Stroški menjave pnevmatik se lahko razlikujejo glede na velikost in znamko pnevmatik ter storitve, ki jih vključuje menjava (npr. centriranje, uravnoteženje).
Dopolnilne storitve: To vključuje dodatne storitve, kot so čiščenje notranjosti, polnjenje klimatske naprave, pregled hladilne tekočine in drugo.
Originalni nadomestni deli: Porsche Inter Auto uporablja originalne nadomestne dele znamke Škoda za zagotovitev kakovosti in združljivosti z vašim avtomobilom. 


Zagotavljamo vam vrhunske storitve asistenčne službe in kleparsko-ličarskega servisnega centra:

  • najkvalitetnejša avtokleparska in ličarska dela,
  • popravila karamboliranih in poškodovanih vozil vseh slovenskih zavarovalnic,
  • Asistenca Porsche Slovenija 
  • prijava škode in ureditev vseh formalnosti za uveljavitev škode pri zavarovalnicah,
  • avtokleparska in ličarska dela z uporabo originalnih nadomestnih delov,
  • popravilo manjših poškodb na laku (praska, odrgnina, itd.),
  • popravilo poškodovanih vozil - prijava škode
  • menjava vetrobranskih stekel,
  • vleka poškodovanih vozil,
  • zagotovljena nadomestna vozila v času popravila.

Ugodnejši Škoda servis za vozila starejša od štirih let
Za vozila Škoda, ki štejejo več kot štiri leta, smo pripravili ugodno servisno ponudbo za optimalno pripravljenost in vzdrževanje vašega vozila, da boste lahko ob vsakem servisiranju tudi privarčevali. Višja starost vozil namreč pomeni večjo možnost okvar, zato je redno servisiranje še toliko bolj pomembno! Varčevalni paketi Vedno vredno vam omogočajo ogromne prihranke istočasno pa boste poskrbeli za optimalno formo vašega jeklenega konjička.


Naša dela izvajamo v skladu s strogimi kakovostnimi in ekološkimi standardi ter navodili tovarne  v cilju, da bo vaše vozilo ponovno takšno, kot si ga je zamislil proizvajalec.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.