chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Spoznajte izjemno zmogljivega CUPRA BORN 2021
13.06.2021
NOVOSTI V SALONU

Spoznajte izjemno zmogljivega CUPRA BORN 2021

CUPRA Born je prvi popolnoma električni avto znamke CUPRA. Zagotavlja doseg do kar 540 kilometrov (WLTP). Preverite vse podrobnosti o novem Cupra Born!

CUPRA BORN 2021

CUPRA Born 2021

CUPRA Born 2021 je novi popolnoma električni avto znamke CUPRA ter je rezultat usklajenosti med elektrifikacijo in zmogljivostjo. Cupra Born pomeni vstop in širitev znamke na trg električnih vozil, ki so vsako leto bolj popularna. Cupra Born navdušuje s svojo odzivnostjo, natančneje s pospeškom samo 2,6 s od 0 do 50 km/h in samo 6,6 s od 0 do 100 km/h. Doseg novega modela Born je vse do 540 km. V salonu Porsche Verovškova pa vas že čaka Cupra Formentor.

Značilnosti novega Cupra Born

  • futuristično elegantna zunanjost
  • športni značaj tudi v notranjosti
  • proizvodnja novega v nemškem mestu Zwickau
  • doseg do 540 km (WLTP)
  • baterija kapacitete 77 kWh
  • novo razvita aplikacija My CUPRA

Cupra Born – preverite vse tehnološke novosti

Avtomobil Cupra Born zaznamuje elektrificirana zmogljivost, ki jo omogoča najnaprednejša tehnologija električnega pogona. To nedvomno oznanja pogumen vstop na trg električnih vozil znamke Cupra. Znamka se spogleduje tudi s trajnostno in okolju prijazno tehnologijo, kar je nedvomno okrepila z razvojem novega modela. To je dokazala tudi s hibridnimi modeli CUPRA Leon, CUPRA Leon Sportstourer in CUPRA Formentor.

Preberite si več o vrhunskem CUPRA FORMENTORJU!

Image

Kakšen je doseg novega Cupra Born?

CUPRA Born temelji na najnaprednejši tehnologiji izključno električnega pogona: elektromotor z močjo 110 kW oz. 150 KM ali 150 kW oz. 204 KM prenaša električno moč na zadnji kolesni par; v kombinaciji z visokozmogljivo litij-ionsko baterijo kapacitete 58 kWh je mogoč ogromen doseg do pribl. 420 km (WLTP). To pa ni vse! CUPRA Born zmore še večjo moč in z dodatnim opcijskim paketom e-Boost lahko razvije do 170 kW zmogljivosti Z baterijo kapacitete 77 kWh lahko doseg znaša okrog 540 km (WLTP). Zmogljivost CUPRA Borna gre z roko v roki z njegovim stimulativnim slogom. Avto v trenutku, ko ga zagledate, naredi močan vtis in vzbudi emocije. Sprednji del z markantnim značajem in prefinjenimi detajli osvetlitve, linijami na pokrovu motornega prostora in obrobo logotipa CUPRA ustvarja odločen obraz, ki izraža moč.

Ali že veste kako poteka montaža domače električne polnilnice?

Image

Dinamični športni značaj – znotraj in zunaj

Ne samo zunaj, tudi znotraj je doživetje novega Cupra Born izjemno športno. Različni materiali, uporabljeni v notranjosti, ustvarjajo občutek športnosti, prefinjenosti in kakovosti, vključno s serijskimi školjkastimi sedeži, izdelani iz tkanine SEAQUAL® iz recikliranih plastičnih odpadkov iz morja. Opcijski školjkasti sedeži so oblečeni v prevleke Dinamica in so prav tako iz recikliranih materialov. Znamka CUPRA na ta način okoljsko ozaveščenost ne izraža zgolj z vrsto energije, ki poganja njihove avtomobile.

Zaznamujejo ga še Cuprin značilen volan in bakreni poudarki. Visokozmogljivi električni avto je pripravljen za digitalizirano delovanje. Vgrajeno ima najnovejšo generacijo infotainment sistema, ki omogoča dostop do spletnih storitev, ekosistema aplikacij za prenos, varnostnih in servisnih rešitev ter oddaljeni dostop. Do vsega je mogoče dostopati enostavno in intuitivno prek visokoločljivostnega infotainment zaslona, ki je v CUPRA Bornu prostostoječ in ima serijsko 12-palčno diagonalo.

Če pa niste v vozilu, lahko do vsega dostopate prek novo razvite aplikacije My CUPRA. Aplikacija omogoča dostop do nadzora nad CUPRA Bornom in upravljanje številnih storitev, vključno s polnjenjem bodisi na poti bodisi doma. CUPRA Born vas nikoli ne bo pustil na cedilu; za nadaljnjih 100 kilometrov vožnje ga lahko na hitri polnilnici z močjo 125 kW napolnite v zgolj 7 minutah.

Spoznajte znamko Cupra in vse Cupra modele do potankosti v novem salonu Cupra pri Porsche Verovškova!

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Verovškova

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.