chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. TOČA - HLADNO POPRAVILO TOČE
30.09.2020
NOVO V AVTOHIŠI

TOČA - HLADNO POPRAVILO TOČE

TOČA - HLADNO POPRAVILO TOČE - Uradni pooblaščeni servis za vozila VW, Audi, SEAT, Škoda, Porsche.

POPRAVILO TOČE - VW AUDI SEAT ŠKODA PORSCHE

Potrebujete popravilo toče? Rešitev je preprosta! Pokličite našo najbližjo poslovalnico Porsche Inter Auto in uredimo za vas vse potrebno - pri nas urejamo tudi HLADNO POPRAVILO POŠDOBE AVTOMOBILA OD TOČE.

POPRAVILO TOČE LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER
Popravilo avta od toče in prijava škode - Uradni pooblaščeni servis za vozila VW, Audi, SEAT, Škoda, Porsche. Pokličite naše sodelavce in  vam takoj rezerviramo termin popravila.

  • PORSCHE LJUBLJANA: 01 58 25 370,
  • PORSCHE VEROVŠKOVA: 01 530 36 10,
  • PORSCHE MARIBOR: 02 654 03 27,
  • PORSCHE PTUJSKA CESTA: 02 450 26 79,
  • PORSCHE KOPER: 05 611 65 66.

Za dodatne informacije o prijavi škode in primeru popravilo poškodovanih vozil se lahko obrnete na naše strokovne sodelavce pri Porsche Inter Auto, ki vam bodo pomagali urediti tudi vse formalnosti za vašo zavarovalnico.

Ocenimo škodo na avtomobilu, uredimo vse formalnosti namesto vas, nudimo vem nadomestno vozilo, če je to v vaših zavarovalnih pogojih, popravimo vaše vozilo, vozilo vam popravljeno vrnemo v najhitrejšem možnem času.

PRIJAVA ŠKODE PORSCHE SAVA TRIGLAV
Porsche Inter Auto poslovalnice so pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner Triglav, Sava in Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode of toče. Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

  • Pogodbeni servis Porsche Zavarovanje
  • Pogodbeni servis Zavarovalnica Triglav
  • Pogodbeni servis Zavarovalnica Sava 

Potek popravila toče na avtomobilu
Celoten potek popravila poteka preprosto. Poslikamo poškodovane in uničene dele vozila, nato pa opravimo cenitev le-teh. Naši prijazni strokovnjaki vam svetujejo, kaj narediti glede nastale škode, obenem pa vam z nasveti pomagajo tudi pri odločitvi, ali se splača uveljaviti polico za zavarovanje kaska, saj ob manjših poškodbah uveljavljanje kaska ni najbolj pametna poteza.
Po ureditvi vseh formalnosti na našem servisu, vaši zavarovalnici pošljemo zahtevek za popravilo.

Potrebna dokumentacija za popravilo toče
Vse formalnosti uredimo mi, zato potrebujemo vaše:

  • Vozniško dovoljenje,
  • prometno dovoljenje in
  • zavarovalno polico.

Za popravilo toče na vašem avtomobilu smo prava rešitev
Zadovoljne stranke se vračajo h nam, saj vam prihranimo čas in skrajšamo pot - če škodo prijavite pri vaši najbližji Porsche poslovalnici, vam vaše zavarovalnice sploh ni potrebno obiskati. Pri izpolnjevanju zapisnika o prijavi škode vam bodo pomagali naši izkušeni servisni svetovalci. Rešitev je za vas hitra in preprosta, škoda, ki ste jo prijavili, pa bo popravljena kakovostno in hitro. Nudimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Kako svoj avtomobil zaščititi pred točo v prihodnje?
Točo se napoveduje zelo težko, saj se nevihte redno spreminjajo, najpogostejše pa so od aprila do septembra. Nevihte s točo se pojavljajo v vseh delih Slovenije, velikost zrn pa je ponavadi od 2 do 3 centimetre, v redkih primerih pa tudi do 6 centimetrov. Taka zrna lahko pri izjemno visoki hitrosti predstavljajo veliko nevarnost vozilom, še večjo pa ljudem. Da bi preprečili poškodbe avta zaradi toče in vedeli kako ukrepati, če vas ta ujame, smo vam pripravili nekaj koristnih informacij in napotkov.

Naložba v zavarovanje proti toči
Avtomobilska zavarovanja proti toči so pametna naložba in popularna izbira, saj niso vključena v osnovno zavarovanje. Zavarovanj, ki bi bila namenjena samo proti toči ni, vendar pa je toča ponavadi vključena v avtomobilsko kasko ali delno kasko zavarovanje proti naravnim nesrečam. Popravila vozil zaradi posledic toče lahko stanejo tudi več kot 1000 evrov, še dražja pa so, če led uniči tudi vetrobransko steklo, zato je naložba v zavarovanje pametna odločitev.

Kako ukrepati, če vas toča ujame med vožnjo?
Če vas toča ujame med vožnjo, se nikar ne ustavljajte v tunelih, predorih ali podvozih, saj je takšno ravnanje smrtno nevarno in prepovedano. Za nepravilno ustavljanje ter hojo po avtocesti grozijo visoke kazni in kazenske točke, še hujša kot kazen pa je velika verjetnost prometne nesreče. Ko vas med vožnjo ujame toča, je najbolj pomembno, da vozilo ustavite varno in na za to primernem mestu. Ponujamo vam možnost prijave škode na naši spletni strani, kjer sprejmemo vašo prijavo in vas obvestimo, kdaj lahko pripeljete vaše vozilo na popravilo.

Če vam toča poškoduje avtomobil
Prijavite škodo na naši spletni strani ali pa poškodovano vozilo pripeljite na vašo najbližjo Porsche poslovalnico, saj lahko škodo zaradi toče prijavite tudi tam. Skupaj bomo uredili vse potrebne formalnosti in vam popravili poškodovano vozilo.

POŠKODBA NA PARKIRIŠČU - kaj sedaj?

Potek popravila poškodbe avta - c
eloten servisni proces poteka res preprosto. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam svetujejo glede nastale škode, hkrati pa vam z nasveti pomagajo pri odločitvi. Po ureditvi vseh formalnosti s servisa vaši zavarovalnici pošljemo zahtevek za popravilo.

V štirih korakih vas rešimo skrbi
Prijavite škodo preko spletnega obrazca ali po telefonu in pripeljite vaše vozilo k nam. Za ostalo poskrbimo mi: 

  • Strokovno ocenimo škodo,
  • uredimo vse formalnosti,
  • nadomestno vozilo po zavarovalniških pogojih
  • popravimo in vrnemo vozilo v najhitrejšem možnem času.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.