IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
04.11.2021

Zakaj se odločiti za nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto?

Nakup rabljenega vozila je lahko tudi loterija, a ne pri nas. Zagotovimo vam strokovnjake, ki vam bodo predali brezhibno vozilo, s katerim boste zadovoljni.
Prodaja rabljenih vozil

Prodaja rabljenih vozil: Ko kupujete avto iz roke v roko, seveda prodajalec po podpisu pogodbe do kupca več nima nikakršnih obveznosti in skrite napake so tiste, ki vam lahko pošteno zagrenijo življenje. Zato je najbolj pametno in racionalno, da vozilo kupite pri strokovnjakih, ki vsak avtomobil dobro pregledajo in vam dajo v roke avtomobil, s katerim boste zadovoljni.

  • zaupanja vreden partner
  • dolga tradicija podjetja
  • zadovoljstvo strank na prvem mestu

KONTAKT:  Za vse informacije nas pokličite na 041 392 204!

PIA je zaupanja vreden partner

To velja za Porsche Inter Auto, ki v svojem okviru prodaja rabljena vozila vseh znamk, ki sodijo v okvir koncerna VAG, torej Audi, Volkswagen, Porsche, Seat, Cupra in Škoda ter tudi vozila drugih znamk. In zato je Porsche Inter Auto še toliko bolj zaupanja vreden partner, ker je bogata in pestra ponudba pisana na kožo prav vsem, ki se odločajo za rabljen avtomobil.

Radi rečemo, da je nakup rabljenega avtomobila seveda iskanje pravega kompromisa med vzdrževanostjo ali starostjo avtomobila, njegovo opremo, pogonskim sklopom in ne nazadnje ceno. Praviloma pri nakupu rabljenega dobite to, kar je bilo mogoče všeč prejšnjemu lastniku, vam pa prav vse od naštetega ne ustreza ali ne potrebujete. A ugodna cena naredi svoje. 

Toda pozor,  pri nakupu pri strokovnjakih s Porsche Inter Auta vam ni potrebno sklepati nobenih kompromisov.

Image

Zaloga rabljenih vozil:

Prednosti nakupa rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto

  • garancija za vračilo/zamenjavo
  • preizkus 250 kontrolnih točk
  • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
  • do 700 € popusta ob financiranju
  • servisni bon do 100 €

V okviru storitve Das Welt Auto vas čaka bogata zbirka vozil s pregledano preteklostjo vzdrževanja. Po opravljenem natančnem tehničnem pregledu (od notranjosti vozila, električnih komponent, podvozja in zavor, motornega prostora do zunanjosti in še česa) je avto pripravljen na prodajo v kar petih lokacijah Porsche Inter Auta po celi Sloveniji.

V vsej tej ponudbi kompromisi niso več potrebni, naj bo vrsta ali moč motorja, oprema, število prevoženih kilometrov ali cena, prednosti nakupa rabljenega pri Porsche Inter Autu so več kot pisane na kožo kupcu. Začnite nakup vozila pri zanesljivem partnerju, naši strokovnjaki vam bodo prisluhnili in pomagali pri odločitvi.

Image

Za ohranjanje popolnega stanja vašega novega rabljenega avta, pa se odpeljite na pooblaščeni servis v poslovalnice Porsche Inter Auto, ki jih najdete v kar 3 slovenskih mestih: v Ljubljani, v Mariboru in v Kopru. Zaradi dolgoletne tradicije vam garantiramo vrhunske storitve in odlično izkušnjo. Če vozite na primer Volkswagna, ga lahko odpeljete na pooblašeni servis Volkswagen v eno izmed 5 poslovalnic in ga pripeljete na redni servis Volkswagen. (1)