IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
03.08.2018

Iščete vozila Škoda Karoq v Ljubljani? Preverite našo zalogo novih in rabljenih avtomobilov!

Z njim boste vedno našli svojo pot
Škoda Karoq

Škoda Karoq

S Karoqom je Škoda postavila nov mejnik v zgodovini družbe, saj je le-ta povsem na novo razvit kompaktni SUV, s katerim bo znamka pridobila nov krog kupcev. Njegov emocionalni in dinamični dizajn s številnimi kristalastimi elementi sledi že znanemu oblikovalskemu slogu ostalih serijskih Škodinih SUV modelov. Karoq, tako kot tudi drugi serijski Škodini modeli, nudi uporabniku izjemno prostorno notranjost potniškega prostora in velik prtljažnik, nove asistenčne sisteme, celostne LED-žaromete in kot prvi Škodin model tudi digitalno instrumentno ploščo z možnostjo poljubnega programiranja.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Sprednji del novega SUV modela prepriča z markantno, tridimenzionalno oblikovno zasnovo. Mreža hladilnika, ki jo obroblja kromirana letev, je sestavljena iz navpičnih dvojnih lamel in tvori trapezast profil, značilen za Škodine SUV modele. Edinstveno podobo prednjih luči ustvarjajo kristalni brusi celostnih LED-žarometov, medtem ko na maski hladilnika najdemo velik Škodin logotip. V LED-tehnologiji so izvedene tudi zadnje in zavorne luči ter zadnje meglenke. Sodobna oblikovna zasnova narekuje nizke, klinaste zadnje luči.


Preveri zalogo vozil Škoda Karoq pri Porsche Verovškova:

 

 

V notranjosti potniškega prostora izstopa povsem na novo zasnovana armaturna plošča, ki je razdeljena na širši zgornji in ožji spodnji del. Tak oblikovalski pristop se nadaljuje z dekorativnimi letvami v vratih. Eden od privlačnih elementov prostorne notranjosti je LED-ambientna osvetlitev. Ob zgornjem robu štirih dekorativnih letev v vratih so speljani izjemno ozki svetlobni pasovi, ki se nadaljujejo na armaturni plošči.

Tudi pri motorjih se Škoda Karoq lahko pohvali z najsodobnejšimi tehnologijami: skupaj so na voljo štirje agregati – dva bencinska in dva dizelska. Njihov razpon moči znaša od 85 kW (115 KM) do 110 kW (150 KM). Vsi agregati imajo turbopolnilnik in direktno vbrizgavanje goriva ter so opremljeni s sistemom start-stop in z regeneracijo zavorne energije.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Matjaž
Mlakar

Vodja prodaje Škoda in SEAT
Telefon: 015303551
Mobilna številka:
Faks:

Tim
Rihter

Prodajni svetovalec Škoda
Mobilna številka: +386 51 288 547
Faks:

Andraž
Svetek

Prodajni svetovalec Škoda
Telefon: 01 53 03 557
Mobilna številka: 051 288 524
Faks:

Nataša
Dolenc

Prodajna svetovalka Škoda
Telefon: 01 53 03 553
Mobilna številka: 051 288 505
Faks:

Albin
Cerar

Prodajni svetovalec Škoda
Telefon: 01 53 03 550
Mobilna številka: 051 288 507
Faks:

Nik
Subotić

Prodajni svetovalec Škoda
Telefon: 01 53 03 605
Mobilna številka: 051 288 508
Faks: