NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI
02.11.2019

Audi A1 Citycarver za bolj zahteven teren!

Novi Audi A1 s terenskim značajem.
Audi A1

Audi A1 Citycarver: Popolnoma novi Audi A1 je bil javno postavljen na ogled na avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Težko, da ga ne bi opazili, saj je le-ta primerek odet v zelo izstopajočo oranžno barvo! Vse novosti si boste lahko kmalu ogledali v njihovih salonih Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Ptujska cesta.

Audi A1 z izrazito terenskim značajem bo kmalu v Sloveniji! 


Audi A1 Citycarver je terenska izvedenka modela Audi A1. Največja razlika med njimi je za 40 milimetrov večja oddaljenost od tal. To seveda pomeni, da se lahko Audi A1 Citycarver spopade z bolj zahtevnim terenom. Na voljo je sicer le pogon na sprednji kolesni par, kar pomeni, da ne gre za pravega terenca, temveč je A1 v tej različici športni terenec SUV. 

 

Za vsakogar se nekaj najde

Če gledamo Audi A1 Citycarver od spredaj, je ena izmed največjih razlik prav ta, da ima nad sprednjo masko izstopajoče vodoravne reže za zrak. Poleg tega ima črne elemente na sprednjem odbijaču, črne obrobe kolotekov, zaščito motornega prostora iz nerjavečega jekla in bolj robustne odbijače. Audi A1 2020 bo na voljo s številnimi pogonskimi sklopi. Po vsej verjetnosti bosta na voljo dva bencinska motorja, 1,0-litrski trivaljnik TSI in 1,5-litrski štirivaljnik TSI. V prihodnosti lahko pričakujemo še več pogonskih sklopov.

Nedavni avtomobilski salon v Frankfurtu je pri znamki Audi prinesel kar nekaj razburljivih novosti, ki jih boste kmalu lahko občudovali tudi v prodajnih salonih Porsche Inter Auto. Konec leta bo predvsem v znamenju vročih modelov iz družine Q, saj se obetajo prenovljeni Audi Q7, popolnoma nov Audi Q3 Sportback in hibridna različica Audi Q5 z oznako TFSI e quattro.

Porsche Inter Auto – na voljo so vam za vse dodatne informacije o novih vozilih Audii!


Audi Porsche Verovškova

  • Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
  • Tel.: + 386 1 53 03 600
  • E-mail: porsche.verovskova@porsche.si
  • Boštjan Lovšin,Tel.: +386 1 53 03 505
  • Matej Vode,Tel.: +386 1 53 03 664
  • Robert Plut,Tel.: +386 1 53 03 665