NOVOSTI V SERVISU
10.09.2020

AUDI A1 REDNI SERVIS - ugodnejša paketna cena

AUDI A1 REDNI SERVIS (menjava olja pri PORSCHE VEROVŠKOVA) po ugodnejši paketni ceni za vozila starejša od štirih let v sklopu Vedno Vredno Varčevalnih paketov.
SERVIS AUDI A1

AUDI A1 REDNI SERVIS – ugodnejša paketna cena

Motorno olje je ključnega pomena za varno in učinkovito delovanje motorja v vašem vozilu Audi A1. V naših poslovalnicah pri servisiranju vozil uporabimo izključno profesionalno olje, priporočeno s strani proizvajalca vozil Audi. Zagotavljamo najboljšo kvaliteto olja, ki med drugim pripomore tudi pri zmanjševanju porabe goriva.

AUDI A1 SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

MENJAVA OLJA NA KOLIKO KILOMETROV?

Menjavo olja je potrebno opraviti na vsakih 15.000 ali 30.000 kilometrov. Točen podatek najdete v servisni knjižici vašega vozila, kjer najdete tudi nasvete za vzdrževanje vašega vozila Audi A1. Preverite naše posebno ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno (Varčevalni paketi), ki smo jih pripravili za vas za vozila starejša od štirih let.

AUDI SERVIS

Z strokovnim rednim servisiranjem boste poskrbeli za brezhibno delovanje vseh vitalnih delov v notranjosti motorja in tudi za to, da v prihodnosti ne prihaja do večjih nepredvidenih okvar. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Audi,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Audi, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

MENJAVA OLJA V MENJALNIKU
Menjava olja v menjalniku je zelo pomemben del servisa vozila z avtomatskim menjalnikom. Avtomatski menjalnik pogosto povezujemo z udobno in preprostejšo vožnjo, saj se tekom vožnje bolj posvečamo varnosti in vožnji na cesti. Da preprečite morebitne okvare menjalnika in svojemu menjalniku omogočite optimalno delovanje, je v avtomatiku potrebno menjati tudi olje v menjalniku. 

Zaupajte nam servis in menjavo olja vašega avtomatskega menjalniku. Zanj bomo s primerno napravo poskrbeli, ne glede na to, ali je DSG, CVT ali kateri drug tip avtomatskega menjalnika. Očistil bomo filter in zamenjali staro olje z novim. V kolikor imate vprašanja glede menjave olja v menjalniku, servisnih intervalov ali bi se radi naročili na servis, se obrnite na vaš najbližji pooblaščeni servis: 

 Servis Porsche Ljubljana (VW, Audi), tel.: +386 1 58 25 300
 Servis Porsche Verovškova (VW, Audi, SEAT, Škoda): Tel.: + 386 1 53 03 600
 Servis Porsche Maribor ((VW, Audi, Škoda), tel.: +386 2 65 40 300
 Servis Porsche Ptujska cesta (VW, Audi, Škoda), tel.: +386 2 45 02 660
 Servis Porsche Koper (VW, Audi, Škoda), tel.: +386 5 61 16 500