NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI
02.09.2021

Audi e-tron Sportback 2021

Štirikolesni pogon quattro, moč do 300 kW oz. 408 KM in doseg do 446 km - pripravite se na vznemirljiv užitek v vožnji.
Audi e-tron Sportback 2021

Audi e-tron Sportback - zdaj še bolj vznemirljiv

Dobrodošli v novi dobi mobilnosti, tukaj je Audi e-tron s katerim je vožnja na električni pogon s pravim pogonom quattro realnost - popolnoma električni Audi. Le-ta je lahko kot tak opremljen tudi z virtualnima zunanjima vzvratnima ogledaloma, ki slike iz majhne kamere prikazujeta v notranjosti vozila. Vrhunski Audi informacijsko-razvedrilni sistem MMI navigacija plus z MMI touch response vam omogoča dostop do storitev Audi connect. 

Audi e-tron Sportback 2021 - najnovejše tehnologije:

  • virtualna zunanja vzvratna ogledala
  • štirikolesni pogon quattro
  • električna moč do 300 kW oz. 408 KM
  • doseg do 446 km
  • coupéjevska strešna linija
  • hitro polnjenje
Image

Vizionarski napredek na vsakem koraku

Novi Audi e-tron Sportback 2021 prepriča s športno eleganco. Atletski oblikovalski elementi na pragovih vidno poudarjajo nizko mesto vgradnje baterije in s tem vozilu optično znižujejo težišče. Na sprednjem delu izstopa predvsem velik enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike z navpičnimi prečkami. Ravno padajoča strešna linija poskrbi za nezamenljiv videz zadnjega dela vozila, ki jasno ponazarja, da gre za izvedbo Sportback.

Audi e-tron Sportback:

  • e-tron Sportback 50, moč: 230 kW, 312 KM, doseg: do 336 km (WLTP)
  • e-tron Sportback 55, moč: 308 kW, 408 KM, doseg: do 446 km (WLTP)
Image

Audi e-tron Sportback doseg do 446 km

Audi e-tron Sportback zagotovo nedvomno prepriča s športno naprednostjo. Povsem električni pogonski sistem modela Audi e-tron Sportback vključuje po en elektromotor na vsaki premi. Skupaj razvijeta moč do 300 kW oz. 408 KM. Največji navor do 664 Nm omogoča spontano speljevanje brez zamikov. Vozilo v načinu boost z 0 na 100 km/h pospeši v 5,7 s, največja hitrost pa znaša 200 km/h. 

Za velik doseg modela Audi e-tron Sportback vse do 446 km skrbi predvsem visokonapetostna baterija s kapaciteto 95 kWh. Tudi rekuperacija, tj. regeneracija energije, prispeva svoj del: Audi e-tron Sportback s svojima elektromotorjema energijo obnavlja pri več kot 90 % vseh zaviranj.

Image

Prostor za vse vaše ideje

Audi e-tron Sportback predstavlja kombinacijo športnosti, funkcionalnosti in uporabnosti za vsakodnevne vožnje. Notranjost vozila nudi veliko prostora in možnosti: prostornina prtljažnika znaša 615 litrov. Pri poklopljenih sedežih celo 1.655 litrov. Tudi osebe na zadnjih sedežih imajo veliko prostora za glavo in noge.