chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Audi S6 Avant 2019 že pri Porsche Inter Auto!
22.08.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Audi S6 Avant 2019 že pri Porsche Inter Auto!

Dizelski motor 3,0 TDI razvije kar 257 kilovatov in 349 konjskih moči.

Audi S6 2019

Audi S6 Avant 2019 - vrhunski športni model


Audi S6 Avant 2019: le-ta je bil premierno predstavljen letos v mesecu marcu in z veseljem vam sporočamo, da smo ga pred dnevi fotografirali v salonu Porsche Verovškova! V kolikor si želite izpolniti svoje sanje z S ali RS modeli, ste lepo vabljeni v naše salone!

Novi Audi S6 Avant je odličen zaradi številnih posebnosti, a izstopa zagotovo 3,0 TDI V6 dizelski motor! Dizelski motor 3,0 TDI razvije kar 257 kilovatov in 349 konjskih moči - navora je za 700 nevtonmetrov. Pogonski sklop združuje tudi osem-stopenjski samodejni menjalnik in napredni štirikolesni sistem quattro. (1)

2019/2020 Audi S6 Avant (PDF cenik - cene, katalog in tehnični podatki):

 

Audi S6 Avant 2019 - kakšne so zmogljivosti?


Kar se tiče zmogljivosti lahko Audi S6 Avant 2019do stotice pospeši v 5,1 sekunde (Audi S6 limuzina v 5,0 sekunde), so pa vsi trije omejeni na največjo hitrost 250 kilometrov na uro.

V skladu s športno naravnanostjo je Audi S6 Avant 2019 serijsko opremljen s S servo krmilnim sistemom in S športnim vzmetenjem, ki zmanjša višino podvozja za 10 milimetrov. Kupci bodo pri Audi S6 Avant 2019 našli tudi zmogljiv zavorni sistem, ki ima spredaj šest batne čeljusti in zavorne kolute (diske) premera kar 400 milimetrov, zadaj pa najdemo prav tako šest batne čeljusti in kolute (diske) premera 350 milimetrov. Na voljo je tudi keramični zavorni sistem za še večjo sposobnost zaviranja. Večji zadnji diski niso edina prednost, saj keramični zavorni sistem tehta celih 9 kilogramov manj kot serijski jekleni koluti.

 

Audi S6 Avant 2019 - dodatna oprema


Kot ponavadi, je tudi tokrat pri novem modelu Audi S6 Avant 2019 za kupce na voljo bogata izbira dodatnih možnosti, vključno z dinamičnim krmilnim sistemom na vseh štirih kolesih - zadnja kolesa lahko zavijajo do pet stopinj. Dinamični krmilni sistem daje novemu Audi S6 Avant večjo manevrsko sposobnost pri nižjih hitrostih in večjo stabilnost vožnje pri visokih hitrostih. Kupci bodo lahko tudi prvič naročili prilagodljivo zračno vzmetenje. Zračno vzmetenje pri Audi S6 Avant ima tri različne načine delovanja in prav vsi med drugim zagotavljajo tudi izjemno mero udobja.

Športno začinjena zunanjost


Če se vrnemo k zunanjosti Audi S6 Avant, na sprednji strani takoj opazimo aluminijasti podaljšek sprednjega odbijača in edinstven zadnji difuzor z izpušnim sistemom s štirimi zadnjimi zaključki. Audi S6 Avant modeli imajo tudi drugačno sprednjo masko, posebna ohišja ogledal in serijska 20-palčna platišča.

Za več informacij o Audi Sport S in RS modelih so vam na voljo naši prodajni svetovalci.

Porsche Verovškova 


Verovškova ulica 78
1000 Ljubljana
Tel.: (+386) 1 53 03 600
http://www.porscheverovskova.com

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.