chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. EKSKLUZIVNO: Audi Sport salon Porsche Verovškova
05.12.2021
NOVO V AVTOHIŠI

EKSKLUZIVNO: Audi Sport salon Porsche Verovškova

Audi Sport vozila zagotavljajo največji užitek v vožnji skupaj z najnovejšo in obenem najbolj natančno tehnologijo.

AUDI SPORT PORSCHE VEROVŠKOVA

Audi Sport vozila zagotavljajo največji užitek v vožnji

Audi Sport znamka je zadnje čase vse bolj priljubljena tudi v Sloveniji. V Sloveniji kot edini in ekskluzivni uradni trgovec skrbi Porsche Verovškova, kjer boste tako našli najbolj zmogljive in športne modele

Znamka Audi Sport za najbolj zahtevne voznike v Sloveniji

Audi Sport predstavlja sodobno vizijo dinamične športnosti. V Sloveniji imamo srečo, da sta v salonu na Porsche Verovškova že na voljo najnovejša modela - popolnoma novi Audi RS 5 in električni Audi e-tron RS GT. Oba bosta lahko osrečila številne ljubitelje športnih vozil na slovenskih cestah. 

Aktualna ponudba Audi Sport modelov v Sloveniji:

  • Audi RS 3
  • Audi RS 4
  • Audi RS 5
  • Audi RS 6
  • Audi e-tron RS GT 
  • Audi RS Q3
  • Audi RS Q8

KONTAKT: Porsche Verovškova je uradni Audi Sport trgovec! Vas zanimajo vozila Audi Sport?

Pokličite našega strokovnjaka na +386 1 53 03 505 ali mu pišite na [email protected]. Z veseljem smo vam na voljo!

Image

Vprašanje, ki zanima skoraj vsakega: kateri modeli Audi Sport so v Sloveniji najbolj zaželjeni?

Audi Sport vozila so edina, ki zagotavljajo občutek v vožnji, primerljiv z vznemirljivostjo motošporta. Zadnje čase kupci največ povprašujejo po modelu Audi RS3 Sportback in Audi RS3 limuzino ter seveda po modelu Audi RS6 Avant. Vse bolj priljubljen je tudi Audi RS Q3.

Opazno pa je, da je v Sloveniji najbolj zaželen in najbolj prodajan vrhunski Audi RS6 Avant, ki res močno izstopa od drugih modelov Audi Sport s širšimi markantimi odbijači in drugimi oblikovnimi značilnostmi, izjemnim 4,0-litrskim V8 bi-turbo motorjem z močjo 441 kW 600 KM in ostalimi dodatnimi vrhunskimi tehnologijami. (1)


Kakšen je značilni kupec vozil znamke Audi Sport? Kakšne stranke se največkrat odločijo za vozila te znamke?

Audi Sport kupci so tisti, ki kupujejo s srcem in si želijo najmočnejše in najbolj atraktivne avtomobile. Prav tako je vse več tudi tistih, ki se za vozila Audi Sport odločijo zato, ker si želijo vozniško najboljša vozila. To je seveda povsem razumljivo, saj stranke pri Audi Sport dobijo najboljše.
 
Na kakšen način lahko voznik Audija RS doživi slogan ‘'prednost v tehniki’?

Vsekakor morajo naši avtomobili zagotoviti posebno vozno izkušnjo, ki je zapisana v DNK znamke Audi. Prav zagotovo je izjemno pomembnega pomena športno podvozje RS, ki v vsakih voznih razmerah zagotavlja najbolj možno čvrsto lego na cesti in s tem še več dinamike pri vožnji skozi ovinke in večjo vozno stabilnost. Naš cilj je natančno opredeliti, kakšna naj bo izkušnja vožnje z Audi RS modeli.
 

Image

Kaj pa elektrika? Kateri električni modeli Audi Sport so trenutno na voljo v Sloveniji? 

Audi e-tron RS GT je prvi električni model, ki je že pri nas v salonu Porsche Verovškova in je tudi na voljo za naročila. Gre za izjemen električni športni model Audi Sport, ki zagotavlja veliko moči, vse od 350 kW oziroma 476 KM in do 440 kW oziroma 598 KM. Tudi doseg do 488 km po WLTP standardu je visok. Največja kapaciteta baterije je 86 kWh. 
 
Ali drži, da je audi e-tron RS GT najzmogljivejši Audi vseh časov?

Popolnoma električni Audi e-tron GT quattro je res najzmogljivejši Audi vseh časov. Poleg vrhunske moči se pohvali z naslednjimi podatki: močjo 598 KM, omogoča polnjenje baterije z močjo do 270 kW in ima 800-voltni sistem baterije. Narejen je v tovarni Böllinger Höfen pri Neckarsulmu v Nemčiji.

Katera je po vašem mnenju največja razlika, ki Audi Sport modele loči od konkurence?

Po mojem mnenju najpomembnejšo tehnologijo predstavlja tehnologija quattro, ki ni botrovala le dosežkom v rally dirkah, temveč so pri Audi Sport znanje in izkušnje z dirkališč uspešno prenesli tudi v serijsko proizvodnjo. Tehnologija quattro in znamka Audi sta vse od tedaj neločljivo povezani. Zelo pomemben inženirski dosežek je bil tudi prihod Audija A8 s konstrukcijo Audi Space Frame leta 1994, ki je dokončno utrdil naš status premijske znamke.

Image

Kako pričakujete, da se bo znamka Audi Sport razvila v naslednjih petih letih?

Pričakujem, da bo znamka predstavila veliko vodilnih novosti, predvsem na področju električnega pogona se nam obeta kar nekaj atraktivnih modelov. Pripravite se tudi vi, prihodnost bo še bolj zanimiva!
 
Znamka Audi Sport je v zadnjih letih veliko pridobila na samem ugledu in prepoznavnosti v Sloveniji. Kako vi gledate na to?

Brez dvoma so Audi Sport modeli izjemno napredni in dinamično nepremagljivi v Audijevi ponudbi - na to nakazuje že njihov ekskluziven zunanji dizajn. Prav iz tega razloga, nisem prav nič presenečen, da je tudi v Sloveniji vse več zanimanja za to znamko.

Kako se je znamka Audi Sport sploh začela uveljavljati na začetku?

Že v preteklosti je bil navdih za Audi Sport modele avtomoto šport, kar je pomenilo, da se uporaba visokozmogljivih tehnologij iz avtomoto športa odraža tudi v videzu modelov RS, ki sledijo načelu "oblika sledi funkciji". Menim, da je so te detajli v zadnjem času še bolj opazni in tako narašča tudi priljubljenost. Veliko modelov RS se namreč pri proporcih in položaju mreže hladilnika zgleduje po športnem modelu R8.  

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.