SERVISNE NOVICE
28.11.2019

GUMIJASTI TEPIHI – prednosti odlične zaščite!

Gumijasti tepihi oz. gumijasti predpražniki odlično zaščitijo vaše vozilo pred raznimi nevšečnostmi, kot so blato, voda, listje, sneg in še mnogo drugih nadležnih stvari!
Gumijasti tepihi

Gumijasti tepihi oz. gumijasti predpražniki odlično zaščitijo vaše vozilo pred raznimi nevšečnostmi, kot so blato, voda, listje, sneg in še mnogo drugih nadležnih stvari, ki se znajdejo pod našimi nogami. Tepihi so najlažji način, da preprečimo nesnago, ki jo povzročimo na avtomobilskih tleh.

Tepihi so lahko narejeni iz različnih materialov, kot je tekstil,  toda za ustrezno zaščito so daleč najboljši gumijasti tepihi. Ti nam zagotavljajo enostavno čiščenje, saj so vodoodporni in nedrseči, tako, da se med vožnjo ne premikajo.

KAKŠNE SO PREDNOSTI ORIGINALNIH GUMIJASTIH TEPIHOV?

Tri glavne prednosti:

  • Popolno prileganje;
  • Enostavno vzdrževanje;
  • Kvalitetni materiali.
 

ORIGINALNI GUMIJASTI TEPIHI za znamke VW, Audi, SEAT, Škoda in Porsche

Ker originalne tepihe dobimo od proizvajalca vozila, vemo, da se bodo popolnoma prilegali, saj so bili tepihi načrtovani in oblikovani skupaj z avtomobilom že od samega začetka. Če se tepihi ne bi popolnoma prilegali, kot se pogosto zgodi z neoriginalnimi tepihi, potem vas lahko pri vožnji ovirajo s stalnim premikanjem, kar pa lahko ogrozi vašo vožnjo. Poleg tega imajo originalni tepihi tudi protidrsni sloj, ki tepihom onemogoča premikanje med vožnjo. Ravno zato so ti gumijasti tepihi primerni tudi za voznike, ki jih predpražniki ponavadi motijo.

Originalni gumijasti predpražniki so narejeni tako, da se ne zvijajo in ne gubajo. To jim omogoča utrjeni rob predpražnika, ki je nekoliko dvignjen. Le ta pa zagotavlja tudi dodatno zaščito. Hkrati pa nam originalni gumijasti predpražniki zagotavljajo tudi popolno odpornost na tekočine, vodo, olje ali karkoli drugega.

KAKO ČISTIMO GUMIJASTE TEPIHE?

Gumijasti tepihi so vsekakor najboljši tepihi, kar se tiče čiščenja. Dovolj je, da jih le obrišete in izgledali bodo kot novi. Če pa se je na njih nabralo več umazanije, jih lahko tudi splaknete, saj so vodoodporni, in očistite s krtačo ali pa krpo. Z njimi ne boste imeli veliko dela, saj se tudi sušijo zelo hitro.

Previdni morate biti le, da jih ne sušite na žgočem soncu za dlje časa, saj lahko pride do razpok na gumi. Zato priporočamo, da gumijaste tepihe sušite v senci. Ko se tepih posuši, ga lahko takoj namestite nazaj v vozilo.

 

 NAROČITE V SHOP PORSCHE INTER AUTO ALI NAS OBIŠČITE

Predpražnike vam pošljemo na dom, lahko pa nas obiščete tudi na naših prodajnih mestih:

  • Porsche Ljubljana; Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana; tel. št.: (01) 582 53 00
  • Porsche Verovškova; Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana; tel. št.: (01) 530 35 00
  • Porsche Maribor; Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor; tel. št.: (02) 654 03 00
  • Porsche Ptujska cesta; Ptujska cesta 150, 2000 Maribor; tel. št.: (02) 450 26 60
  • Porsche Koper; Ankaranska cesta 10, 6000 Koper; tel. št.: (05) 611 65 00