chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. NOVA SEAT ARONA 2021
09.05.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

NOVA SEAT ARONA 2021

Nova SEAT ARONA je posodobljena in obogatena z robustnejšim videzom ter povsem novo notranjostjo.

SEAT ARONA 2021

Seat Arona 2021: Spoznajte dinamični mestni SUV, ki navdušuje. Gre se za SUV vozilo, ki je primerno za mestne pustolovščine in vas ne bo razočaralo saj je oblikovano s številnimi individualnimi značilnostmi.  Bogati jo najsodobnejša nova tehnologija, da se lahko preprosto sprostite in uživate v brezskrbni vožnji.

  • Popolnoma nova notranjost
  • Svež zunanji videz
  • Ekskluzivni terenski dodatki

KONTAKT: Pokličite nas na 051 288 567 ali nam pišite na [email protected]. Z veseljem vam bomo pomagali!

SEAT ARONA 2021 – NOVOSTI

Nova, močnejša, robustnejša, še bolj zanesljiva in varna – to je le začetek prenovljenega modela SEAT Arona. Notranjost tega mestnega športnega terenca je bila namreč temeljito preoblikovana. Novo SEAT Arono pa zaznamuje še nova raven povezljivosti in nove asistence za vožnjo. Prenova jo je obogatila z veliko novimi funkcionalnimi elementi ter večjim občutkom kakovosti. Izpopolnjuje jo prenovljen dizajn, ki omogoča nov občutek v vožnji. Povsem nova oblazinjena armaturna plošča s še večjim zaslonom, ki je zaradi boljše ergonomičnosti postavljena nekoliko višje ter nov ergonomski več funkcijski volan v usnju napa, poudarjajo nov oblikovalski jezik notranjosti ter poživijo izkušnjo novega modela SEAT Arona 2021. Dodatno pa jo izboljšuje še uporaba svetlobne tehnologije.

  • 8-palčni zaslon s tehnologijo Full Link
  • Nove asistence za vožnjo
  • Vključena aplikacija SEAT Connect
  • Sistem zaklepanja in zagona brez ključa Kessy
  • Sistem BeatsAudio
  • Senzor za dež in zunanjo svetlobo
 

SEAT ARONA 2021 – VARNOST

Ker je varnost na prvem mestu, vas bo SEAT Arona podpirala ne glede na to, kam se odpravljate. Najsodobnejša tehnologija varovanja vas bo varovala v vseh težavnih manevrih. SEAT Arona ima vključeno asistenco za mrtvi kot, ki vas opozori na vsa bližajoča se vozila, še predno boste zamenjali pas. Sistem za nadzor prometa, pa se bo nemudoma odzval v primeru, da se vozilo pred vami nemudoma ustavi. Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje s sistemom za nadzor prometa Front Assist vam tako omogoča, da ostanete zbrani pri konstantni hitrosti. V primeru, da želite zapustiti parkirno mesto na cesti z gostim prometom, bo senzor za mrtvi kot zaustavil vašo Arono, če je bo za vašim vozilom drugo vozilo. Če bi prišlo do trka, bi se funkcija samodejnega zaviranja po trku zelo hitro odzvala in tako preprečila nadaljnje trke, s tem pa vam je omogočen nadzor nad vozilom, saj ste dvojno zaščiteni. Kamera za vzvratno vožnjo, pa vam bo s parkirno asistenco spravila vaše vozilo v ozko parkirno mesto in avtomatsko parkirala vaš avtomobil.

SEAT SERVIS

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto bodo tako poskrbeli za ekskluzivne storitve, ki bodo ohranjale vaše vozilo v optimalni formi. Nihče namreč ne pozna vašega vozila SEAT kot ga poznajo strokovnjaki na pooblaščenem servisu. SEAT servis vam tako omogoča zanesljivo, udobno ter predvsem varno vožnjo v vozilu, za katerega veste, da je oskrbovano po najvišjih standardih. V primeru okvare pa je tu še Asistenca Porsche Slovenija – SEAT, ki vam nudi pomoč 365 dni v letu, 24 ur na dan, doma kot tudi v tujini.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.