NOVOSTI V DELAVNICI
13.08.2020

POŠKODBA ZARADI TOČE - LJUBLJANA

POŠKODBA ZARADI TOČE - Vaša varnost je na prvem mestu. Nikar se v primeru toče ne ustavljajte v predorih ali pod nadvozi.
POPRAVILO TOČE LJUBLJANA

POPRAVILO TOČE LJUBLJANA - strokovno in hitro pri Porsche Inter Auto

Toča je pojav ledenih zrn poleti in je vedno povezana z zelo razvitimi nevihtnimi oblaki vertikalnega razvoja. Pojav toče je posledica zapletenih nevihtnih procesov, ki so žal še slabo napovedljivi pojavi. Slovenija se skupaj z južno Avstrijo uvršča v evropski vrh po številu nevihtnih dni in številu dni s točo. Nekatera območja zahodne Slovenije imajo celo več kot 200 nevihtnih dni v letu. Žal je toči težko vselej ubežati, na udaru pa so predvsem naši jekleni konjički.

HLADNO POPRAVILO TOČE LJUBLJANA
Hladno popravilo toče brez lakiranja - TUDI PRI PORSCHE VEROVŠKOVA!
Hladno popravilo toče brez lakiranja poteka tako, da ni potrebe po kleparskih in ličarskih popravilih! Na kratko pomeni, da hladno popravilo toče brez lakiranja pomeni, da se vse luknjice in udrtine s posebnimi orodji spravi v prvotno stanje brez da se kakorkoli poškoduje lak vozila.

PREDNOSTI - hladno popravilo od toče:

  • ne poškoduje laka
  • ne pusti sledi
  • nobenih sumov poškodb
  • avtomobil ohrani vrednost 
  • tovarniška barva ostane nespremenjena

Popravila poškodovanih vozil od toče izvajamo v vseh Porsche podružnicah s hladnim postopkom brez lakiranja. S posebnim orodjem lahko manjše poškodbe popravimo brez kleparskega in ličarskega popravila. Poglavitna prednost takšnega popravila je, da nanos laka ostaja enak. V kolikor pa so poškodbe prevelike, popravilo izvedemo po klasičnem postopku z lakiranjem. Popravila za vas izvedemo hitro in kvalitetno za vse znamke vozil. Cena samega popravila vozila zaradi toče, je odvisna od števila in velikosti poškodbe. Za pravilno oceno stroškov, je nujen predhodni ogled poškodovanega vozila, kjer se opravi ocena poškodbe. Na podlagi ogleda določimo ceno in čas popravila.

POPRAVILO TOČE - prijava škode
Popravilo avta od toče in prijava škode, ki je posledica toče je mogoča pri nas brez obiska zavarovalnice. Tukaj boste našli nasvete kako prijaviti škodo, kako ravnati v primeru toče, kakšno zaščito lahko nudite svojemu vozilu in kakšno zavarovanje potrebujete za nižje stroške popravila toče. Poškodbe avtomobila zaradi toče - prijava škode za komitente zavarovalnic Triglav, Sava in Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji brez obiska zavarovalnice. 

POPRAVILO AVTA OD TOČE LJUBLJANA - DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA
Takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

  • POPRAVILO TOČE PORSCHE LJUBLJANA: 01 58 25 370,
  • POPRAVILO TOČE PORSCHE VEROVŠKOVA: 01 530 36 10,
  • POPRAVILO TOČE PORSCHE MARIBOR: 02 654 03 27,
  • POPRAVILO TOČE PORSCHE PTUJSKA CESTA: 02 450 26 79,
  • POPRAVILO TOČE PORSCHE KOPER: 05 611 65 66.


Kaj storiti, če vas toča ujame na cesti?

Vaša varnost je na prvem mestu. Nikar se v primeru toče ne ustavljajte v predorih ali pod nadvozi. Vozniki, ki to počnejo, ogrožajo sebe in druge prometne udeležence, saj zaradi takega ravnanja prihaja do nevarnih naletov in prometnih nesreč. Priporočamo vam, da svoje vozilo ustavite le na parkirnih prostorih počivališč.

Vas zanima, kako se izogniti popravilu toče?

Verjamemo, da si tudi vi želite, da popravilo toče sploh ne bi bilo potrebno. Zato je seveda avto najbolje preventivno zaščititi. To je vsekakor težje za tiste, ki nimajo garaže ali nadstreška. Rešitev je posebna mrežasta streha, ki se jo razpne nad avtomobilom in omogoča zaščito pred točo. Ker pa nas toča največkrat ujame nepripravljene, vam priporočamo, da sklenete primerno avtomobilsko zavarovanje.

 
 

NESREČA NA PARKIRIŠČU
Nesreča na parkirišču je ena izmed najpogostejših prijav, ki se jih lahko obravnava na mnogo različnih načinov. Kako se je najbolje odzvati na situacijo, da boste brez dodatnih zapletov rešili problem hitro in brez nepotrebnih obremenitev? Ne glede na to ali jo povzročite sami ali pa je kriv kdo drug, vam bomo pokazali katero zavarovanje vam bo najbolj v pomoč v posameznem primeru in kaj morate storiti, da boste upravičeni do izplačila zavarovalnine.