WELTAUTO NOVICE
25.08.2019

RABLJENA VOZILA LJUBLJANA, Porsche Verovškova

Rabljena vozila na Porsche Verovškova LJUBLJANA: Das Welt Auto - pripravljena ponudba rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem: znanim poreklom in preverjeno zgodovino!
RABLJENI AVTOMOBILI

LJUBLJANA RABLJENA VOZILA - PORSCHE VEROVŠKOVA
Rabljena vozila z garancijo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche?

Nakup rabljenega avtomobila je vedno naloga, ki zahteva veliko časa in potrpljenja. Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je dogajalo z njihovim drobovjem v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel. Ker je previdnost mati modrosti, pred nakupom rabljenega avtomobila ne smete zagrešiti nekaj glavnih napak.

UGODNA RABLJENA VOZILA V LJUBLJANI, Porsche Verovškova Das WeltAuto

Porsche Inter Auto je uradni trgovec vozil Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche. Pri nas boste našli največjo izbiro rabljenih vozil naših Volkswagen koncernskih znamk. Preverite zalogo pri Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Avtohiše LJUBLJANA RABLJENA VOZILA

Iskanje pravega in dobrega rabljenega avtomobila je svojevrsten projekt, ki zahteva veliko znanja in časa. Navadno rabljena vozila iščemo prek spletnih portalov (kot je tudi naš - porscheinterauto.net), kjer vpišemo želene lastnosti in nato izberemo potencialna vozila za nakup. Ko si po dolgotrajnem iskanju in premišljevanju le izberete model avtomobila, morda že določen avtomobil, na vrat na nos odštejete denar zanj. 

Poleg naših hišnih znamk, pa imamo v ponudbi seveda tudi ostale znamke in modele, ki so zelo priljubljeni:

Rabljena vozila JAMSTVO DAS WELTAUTO

Kupovanje rabljenega avtomobila v Porsche poslovalnicah pod znamko Das WeltAuto je gotovo manj stresno kot pri posamezniku. Nakup je precej manj tvegan, saj avtomobile strokovno in podrobno pregledajo, preden zapustijo poslovalnice. Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das WeltAuto so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stoji odlična blagovna znamka, kjer ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in videza vozila. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup, kot tudi svetuje vodja rabljenih vozil pri Porsche Verovškova, Damijan Pibernik.

PREVERI RABLJENA VOZILA

 

Damijan
Pibernik

Vodja prodaje rabljenih vozil Porsche Verovškova
Telefon: 015303663
Mobilna številka: 051 288 509
Faks:

Matej
Jagodič

Prodajni svetovalec za rabljena vozila
Telefon: 01 53 03 625
Mobilna številka: 051 288 549
Faks: