chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. S pričetkom jesenskih dni se na naše ceste vračajo vlaga, poledica in sneg.
30.09.2020
VEC O DOPOLNILNI OPREMI

S pričetkom jesenskih dni se na naše ceste vračajo vlaga, poledica in sneg.

Poskrbite, da bodo na vaših vozilih le najboljše gume Sava Eskimo!

sava eskimo

Zimske gume Sava - klasika na slovenskih avtomobilih in to z razlogom. Savine gume že desetletja uživajo zaupanje svojih strank, z linijo zimskih pnevmatik ESKIMO pa so dosegli še višji nivo. Zimske gume Eskimo se v zimskih razmerah - mokre, mastne, poledenele in zasnežene ceste - znajdejo odlično. Omogočajo vam neizmerno vodljivost po cesti in seveda varno manevriranje v težjih razmerah. 

Ker pa se zavedamo, da bo kmalu čas za nakup novih zimskih gum (ne pozabite, datum za menjavo gum je 15. november), smo za vas pripravili nekaj nasvetov ob nakupu novih pnevmatik. 

  • Vedno preglejte starost 'novih' pnevmatik. To pomeni, da bodite pozorni na oznako DOT, ki nakazuje teden in leto izdelave pnevmatike. V primeru pravilnega skladiščenja, lahko gume prodajajo tudi do pet let od njihove izdelave!
  • Preglejte dimenzije gum. V svojem homologacijskem kartončku lahko preverite, katere dimenzije pnevmatik so primerne za vaše vozilo, saj ne morete namestiti katerih koli dimenzij na svoje vozilo. 
  • Stil vožnje je pomemben. Na nakup novih gum naj vplivata tudi vaš stil vožnje in vaše potrebe. Zagotovo ne potrebujete najbolj športnih gum, če se vaše vozilo večino časa vozi do službe in nazaj domov?
  • Preverite cene pri različnih ponudnikih. Iste gume imajo lahko pri različnih prodajalcih različne cene, zato se prepričajte o ponudbi, preden kupujete nove pnevmatike. 
  • Poglejte test pnevmatik za tisto sezono (ADAC, AMZS). Pnevmatike namreč preizkušajo v težkih pogojih in vam s tem garantirajo odlično oceno skoraj vseh na trgu. 

Ne kupujte zadnji trenutek in izkoristite poletne in zgodnje jesenske akcije. Zadnji trenutek so cene po navadi najvišje, saj je takrat povpraševanje za nakup novih zimskih gum najvišje in bodo nekateri trgovci napihnili svoje cene.

Kot že omenjeno, se Sava zimske gume odlično obnesejo v vseh nepredvidljivih razmerah, vsekakor pa je vredno pogledati tudi ponudbo drugih proizvajalcev. Mimogrede, priporočljivo je, da zimske gume v letnem času shranite v vrečah za shranjevanje pnevmatik

V kolikor pa razmišljate o nakupu zimski komplet pnevmatik in platišč pa imejte v mislih, da vas bo ob nakupu stalo malo več, vendar boste na dolgi rok prišparali in obenem svojemu avtu privoščili tudi primerna ALU platišča za zimsko obdobje. Ob prodaji vozila pa lahko komplet pnevamtik in platišč tudi dodate k ponudbi in s tem dvignete svojemu vozilu vrednost. 

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.