NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
09.08.2020

ŠKODA ENYAQ iV: svetovna premiera električnega terenca bo že 1.9.2020!

Škoda Enyaq iV bo prvi električni športni terenec znamke Škoda. Ne zamudite enega izmed najbolj pomembnih modelov znamke.
Škoda Enyaq iV

Električni Škoda EnyaqiV - svetovna premiera bo 1.9.2020!

Škoda Enyaq iV: še malo in doživeli bomo svetovno premiero povsem novega modela znamke Škoda Auto, ki bo spremenil pogled na električno prihodnost. Le-ta se bo tako pridružil ostalim modelom znamke Škoda, ki že sledijo električni mobilnosti. Na voljo bo baterija v treh različnih kapacitetah in petih stopnjah zmogljivosti. Prvi električni športni terenec Škoda bo dinamičen, a zelo praktičen električni avtomobil.

Škoda iV modeli, ki so trenutno na voljo:

Škoda Enyaq iV 2020 (2021) - predvidne bistvene značilnosti novega električnega športnega terenca:

  • doseg do 500 kilometrov
  • baterija kapacitete 82 kWh
  • električni motor z močjo 150 kW
  • praktična in prostorna notranjost
  • popolnoma nova platforma MEB
  • na voljo bo tudi Škoda Enyaq iV RS

Škoda je že razkrila notranjost povsem novega električnega modela Škoda Enyaq iV, pa čeprav le v skici oblikovalcev. Vsekakor pa lahko že sedaj vidimo, da bo nekaj posebnega tudi na področju oblikovanja notranjosti.

Popolnoma novi paketi Design Selection bo notranjost precej bolj dovršena, tako s oblikovalskega vidika kot s ergonomije. Notranjost prihajajočega modela se zgleduje po sodobnih bivanjskih svetovih, ki nadomeščajo dosedanje opremske pakete in ki jim dajejo pečat naravni, trajnostno izdelani in reciklirani materiali. 

V kolikor želite, da vas kontaktiramo ob začetku prodaje in o vseh novostih novega modela Škoda Enyaq iV, nam pišite na martina.gartner@porsche.si ali pokličete 031 616 918. Z veseljem smo vam na voljo!