chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Škoda Karoq in Škoda Kodiaq – kateri je narejen po vaši meri?
22.03.2019
NASVETI

Škoda Karoq in Škoda Kodiaq – kateri je narejen po vaši meri?

Škoda Karoq in Škoda Kodiaq - primerjava!  Ob nakupu avtomobila vemo, kaj si želimo, a se splača vprašati tudi, kaj zares potrebujemo. Pri Škodinih športnih terencih se to vprašanje glasi: kateri je pravi zame, veliki in izjemno prostoren Kodiaq ali manjši kompaktnejši Karoq?

karoq-kodiaq

Kodiaq je Škodin prvi veliki športni terenec, ki ponuja največ, kar lahko pričakujete od vozila njegovega razreda. Na malce manj kot 4,7 metra dolžine namreč prinaša izjemno prostorno kabino, ki lahko sprejme do sedem potnikov. V drugi vrsti sedežev je prostor radodarno odmerjen za tri odrasle potnike. Za njo najdemo 650-litrski prtljažnik, kjer se lahko v dno popolnoma skrijeta dodatna zložljiva sedeža. Z zlaganjem druge vrste pa nastane pravo malo skladišče z 2.065 litri prostora.

Preveri bolj podrobne informacije

Škoda Kodiaq rabljena vozila, Škoda Kodiaq cena

Škoda Kodiaq dizelski TDI in bencinski TSI motorji
 
Za impozanten avtomobil, ki je dobil ime po aljaškem medvedu, so seveda na voljo primerno zmogljivi motorji. Vstopno izbiro predstavlja 1,5-litrski turbobencinar TSI s 110 kilovati (150 KM), osnovni dvolitrski turbodizel TDI razvije enako moč, za najzahtevnejše je tu športna različica RS s turbodizelskim strojem, ki zmore 176 kilovatov (240 KM).

Škoda Karoq rabljena vozila, Škoda Karoq cena - ugodna!

 
Škoda Karoq

Škoda Karoq dimenzije
 
Kdor želi družinsko uporaben, a obenem bolj okreten in kompakten avtomobil, lahko izbere manjši Karoq. Ta je dobrih 30 centimetrov krajši od Kodiaqa in na malce manj kot 4,4 metra dolžine ponuja prostorno potniško kabino ter spoštovanja vrednih 521 litrov prostora za prtljago v zadku. Tudi ta seveda omogoča zlaganje sedežev, pri čemer lahko pridobimo do 1.630 litrov prostora z ravnim dnom.

Škoda Karoq dizelski TDI in bencinski TSI motorji
 
Karoq je manjši in nekoliko lažji od Kodiaqa, zato je poskočen že z vstopnim litrskim turbobencinskim motorjem TSI, ki razvije 85 kilovatov (115 KM). Enako močen, a še bolj varčen je vstopni 1,6-litrski turbodizel TDI, tisti, ki želite resnično zmogljiv avtomobil, pa si lahko omislite 1,5-litrski ali dvolitrski TSI s 110 oziroma 140 kilovati (150 oz. 190 KM) ali dvolitrski TDI s 110 kilovati (150 KM).

Škoda Kodiaq

Preverjen nakup
 
Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12-mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 
Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca


Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličite. Z veseljem smo vam vedno na voljo!


Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana
Tel.: (+386) 1 53 03 600

E-mail: [email protected]

Splet: www.porscheverovskova.com

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.