chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Škoda Kodiaq RS (2019). Škoda RS ponudba pri Porsche Inter Auto!
17.01.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA

Škoda Kodiaq RS (2019). Škoda RS ponudba pri Porsche Inter Auto!

Predstavljamo vam model Škoda Kodiaq RS z najmočnejšim serijskim dizelskim motorjem (176 kW/240 KM) v zgodovini znamke Škoda!

Škoda Kodiak RS 2019 cena Slovenija

Škoda Kodiaq RS (2019) - prvi SUV v družini RS
Proizvodnja novega Škode Kodiaqa RS bo stekla že kmalu. Prvi SUV z novim rdečim logotipom RS ima najmočnejši serijski dizelski motor (176 kW/240 KM) v zgodovini znamke Škoda. Še pred svetov¬no premiero je Kodiaq RS na Severni zanki Nürburgringa z rekordno vožnjo v kategoriji 7-sedežnih SUV-jev s časom 9:29,84 minute dokazal svoje odločne športne zmogljivosti. Poleg značilnega RS-videza z novimi odbijači, celostnimi LED-žarometi in visokosijajnimi črnimi elementi, kot so mreža hladilnika, okenski okvirji in zunanji ogledali, ima športni SUV tudi bogato serijsko opremo, ki vklju¬čuje štirikolesni pogon, sistem za prilagodljivo uravnavanje podvozja DCC in progresivno krmiljenje.

 

VIDEO: NOVI KODIAQ RS
Škoda že pred uradno svetovno premiero Škode Kodiaq RS, ki se bo zgodila oktobra na pariškem avtomobilskem salonu 2018, razkriva številne detajle tega visokozmogljivega SUV-ja. Škoda v videu med drugim pred­stavlja celostne LED-žaromete, virtualno armaturno ploščo in novi sistem Dynamic Sound Boost, ki z intenzivnim in še bolj športnim zvokom poudarja dinamični značaj Škode Kodiaq RS.

Z najmočnejšim serijskim dizelskim motorjem (176 kW/240 KM) v zgodovini znamke Škoda, štiri­kolesnim pogonom in prilagodljivim podvozjem ima Škodin prvi visokozmogljivi SUV izrazito športno zasnovo. Njegovo dinamiko poudarjajo serijski celostni LED-žarometi s kristalastimi učinki in Škodin značilni oblikovalski slog. Video prikazuje opcijski kovinski lak v 'dirkaško modri' barvi, ki je s Kodiaqom RS prvič na voljo za Škodina vozila SUV.

Nova športna zasnova za virtualno armaturno ploščo
V serijsko opremo Škode Kodiaq RS spada individualno nastavljiva virtualna armaturna plošča (Virtual Cockpit) karbonskega videza. Peti način prikaza v športni zasnovi, ki je na voljo dodatno, postavlja v središče merilnik vrtljajev in merilnik hitrosti.

Kodiaq RS je prvi Škodin model, ki ima sistem Dynamic Sound Boost. Ta inovativni sistem uporablja podatke elektronike motornega krmiljenja ter glede na izbrani vozni profil variira in okrepi zvok motorja. Rezultat je osupljivo in emocionalno zvočno doživetje, ki poskrbi za še večji užitek pri vožnji v Škodi Kodiaq RS.

Tradicija prvih modelov ŠKODA RS iz leta 1974 se nadaljuje
Črki RS predstavljata okrajšavo za Rally Sport in sta bili prvič uporabljeni leta 1974 na obeh rally prototipih ŠKODA 180 RS in 200 RS. Na njuni osnovi je Škoda leta 1975 razvila model 130 RS. Športni kupe, znan tudi kot "Porsche z Vzhoda", je leta 1977 na legendarnem rallyju v Monte Carlu slavil dve zmagi v svoji kategoriji in zmagal na rallyju Akropolis. Leta 2000 je Škoda z Octavio RS predstavila prvi serijski model z oznako RS. S Škodo Kodiaqom RS bo v Parizu premierno predstavljen novi logotip RS v rdeči barvi. Ta med drugim krasi mrežo hladilnika dinamičnega športnega terenca. Pri tem črka V označuje zmago (angl. victory), rdeča barva pa simbolizira športnost in zmogljivost družine RS. Novi, moderni videz logotipa še dodatno poudarja dinamični nastop Kodiaqa RS.

Štirikolesni pogon in najmočnejši serijski dizelski motor v zgodovini znamke Škoda Športne ambicije Škode Kodiaqa RS poudarja njegov zmogljiv motor. Štirivaljni motor TDI v uspešnem športnem terencu s štirikolesnim pogonom zahvaljujoč dvema turbopolnilnikoma iz 2,0 l gibne prostornine razvije 176 kW (239 KM) in se ponaša z maksimalnim navorom 500 Nm. To je najzmogljivejši serijski dizelski agregat v več kot 120-letni zgodovini znamke iz Mlade Boleslav na Češkem.

Kje najdete največjo zalogo vozil znamke ŠKoda? Obiščite poslovalnice Porsche Inter Auta v Sloveniji in se prepričajte o ponudbi!

Poslovalnica ŠKODA Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
• Andraž Svetek, tel.: 01 53 03 557
• Tim Rihter, tel.: 01 53 03 660
• Nataša Dolenc, tel.: 01 53 03 553
• Albin Cerar, tel.: 01 53 03 550
• Nik Subotić, tel.: 01 53 03 605

Poslovalnica ŠKODA Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
• Javor France, tel.: 05 61 16 509
• Dušan Jugovac, tel.: 05 61 16 503

Poslovalnica ŠKODA Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor
• Sebastijan Pečovnik, tel.: 02 65 40 339
• Marko Mlakar, tel.: 02 65 40 342
• Simon Karner, tel.: 02 65 40 340

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.