SERVISNE NOVICE
17.06.2022

Strešni nosilci za vaš avtomobil 2022

Strešni nosilci za vaš avtomobil 2022: kakovostni in iz ponudbe originalne dopolnilne opreme znamk Volkswagen, Audi SEAT, Škoda in Porsche. Izdelani so iz kvalitetnih materialov.
Nosilci

Strešni nosilci: iščete kakovostne in originalne strešne nosilce iz dopolnilne opreme znamk Volkswagen, Audi SEAT, Škoda in Porsche? Potem imamo za vas pravo ponudbo. Izdelani so iz kvalitetnih materialov, prenašajo lahko visoke obremenitve in omogočajo varno pritrditev tovora. Poleg tega se jih zlahka namesti ali sname na vaš avtomobil, saj so dovolj lahki. Imajo tudi možnost, da jih zaklenete in s tem zavarujete pred krajo, očistiti pa jih je prav tako zelo enostavno.

Ponudba strešnih nosilcev - preverite:


Strešni nosilci za kolesa

Strešni nosilci za kolesa so najbolj popularna izbira naših strank. Zadnja lepa pa so vse bolj popularni nosilci za kolesa, ki se namestijo na vlečno kljuko, saj ima takšna rešitev bistveno več prednosti. Strešni nosilci za kolo na zadnjih vratih omogočajo enostaven dostop in montažo koles, predvsem pri SUV modelih vozil.

Kateri so nasveti za vožnjo s prtljažniki na zadku vozila?

  • voznik se mora zavedati, da je pregled iz vozila nazaj malce oviran
  • tovor ne sme segati več kot 40 centimetrov od bočnega roba vozila
  • poskrbeti je treba, do so vidne luči vozila in registrska tablica
  • koles pred vožnjo ne prekrivajte s ponjavami, ker le-te še povečajo upor vetra
  • pazite na obremenitev vlečne kljuke in celotnega vozila
  • po določenem času vožnje preverite, če se ni razrahljala pritrditev prtljažnika
  • vozilo je precej težje na zadnjem delu, kar mora voznik upoštevati pri zaviranju ali v ovinkih


Celotna ponudba strešnih kovčkov, strešnih nosilcev ter ostalih pripomočkov je na voljo v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net, zato preverite akcijsko ponudbo! Za popolno usklajenost pa preverite še vlečne naprave!

Univerzalni strešni nosilci - za koga so namenjeni?

Univerzalni strešni nosilci so še ena kategorija, ki jo lahko najdete v naši spletni trgovini shop.porscheinterauto.net. Poleg originalnih, so tudi univerzalni strešni nosilci narejeni iz kakovostnih materialov, ki so odporni na udarce in odrgnine.

Image