chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Verovškova Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Verovškova najdete tukaj.

 1. Novice
 2. VRHUNSKI ŠKODA SERVIS LJUBLJANA
23.04.2021
SERVISNE NOVICE

VRHUNSKI ŠKODA SERVIS LJUBLJANA

Porsche Verovškova je vrhunski pooblaščeni servis za vašo Škodo, zato ji privoščite redni servis ali veliki servis za ohranjanje vrednosti in daljšo življenjsko dobo.

Pooblaščeni servis Škoda

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Če želite svoji Škodi privoščiti le najboljše, jo pripeljite na pooblaščeni servis Porsche Verovškova, kjer vas bodo prijazno sprejeli ter do potankosti poskrbeli za vaše vozilo Škoda. Na pooblaščenem servisu Škoda izvajamo vse servisne storitve, ki jih vaša Škoda potrebuje za zanesljiv, varno in udobno vožnjo.

 • Škoda mali servis - menjava motornega olja 
 • Škoda veliki servis - menjava zobatega jermena. 
 • Škoda menjava amortizerjev - blažilnikov
 • Škoda menjava zavornih ploščic - menjava zavor 

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA

Pri Porsche Verovškova vam nudimo kakovostne servisne storitve, pri katerih se uporabljajo izključno originalni nadomestni deli, ki omogočajo popolno ujemanje za ohranjanje vašega vozila 100% originalnega.  Naj vas ne zavedejo poceni ponudniki servisov, ki bodo v vaše vozilo vgradili ponaredke! Le-ti namreč ne zagotavljajo popolne zanesljivosti in varnosti vašega vozila. Poleg tega je serviserjem na Porsche Verovškova zagotovljeno pravilno servisersko znanje, ki je nujno za kvalitetno izvedbo storitev. Na ta način vam omogočimo brezskrbno vožnjo z vozilom, za katerega veste da je vzdrževano v skladu z najvišjimi standardi. Pri pooblaščenem servisu smo povezani tudi z matično tovarno, kar omogoča uspešno popravilo tudi najzahtevnejših popravil. Servisiranje pri Porsche Verovškova pa vam zagotovi še članstvo v Asistenca Porsche Slovenija, ki zagotavlja pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti.

SERVISNA STORITEV MENJAVA OLJA - VKLJUČENO:

 • originalno olje
  originalni oljni filter
  menjava tesnilnih obročev
  delo - menjava olja
  2-letna garancija na delo in material
  Asistenca Škoda Porsche Slovenija

KONTAKT: Se želite naročiti na Škoda servis? Za naročilo na redni servis pokličite gospo Majo na 051 288 567.

Ali ste že spoznali novo vozilo Škoda Kodiaq 2021?
 
 

HITRI SERVIS ŠKODA LJUBLJANA

Hitri servis vam omogoča hitro odpravo napak in posledično podaljševanje življenjske dobe vozila. Če sumite na kakšno napako, ne odlašajte s pregledom, saj lahko s tem povzročite nazadnje večjo škodo in posledično tudi večji strošek popravila!

 • menjava ploščic
 • popravilo izpušnih cevi
 • servis zavor
 • vulkanizerska dela
 • menjava olja

REDNI SERVIS ŠKODA LJUBLJANA

Vaša Škoda si zasluži le najboljše, zato je redno vzdrževanje nujno za dolgo življenjsko dobo in ohranjanje vrednosti. Enkrat letno oziroma na nekje vsakih 15.000 kilometrov jo odpeljite na redni servis, ki ohranja vaše vozilo v vrhunski formi. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Poleg rednega posega v avtomobil se izvede še splošna diagnostika vozila, ki opozori na morebitne težave. Pri rednem servisu se menjata motorno olje in oljni filter. Menjava olja je namreč ena izmed najbolj pomembnih vzdrževalnih del na vozilu, saj omogoča nemoteno delovanje motorja: podmazuje in čisti notranje dele motorja, zmanjšuje njihovo trenje in posledično tudi obrabo. Čez čas pa se tudi olje umaže in postane manj učinkovito pri opravljanju svojega dela. Obrabljeno oziroma nečisto motorno olje pa povzroča manjšo moč motorja in večjo porabo goriva, v najslabšem primeru lahko povzroči celo okvaro na motorju.

VELIKI SERVIS ŠKODA LJUBLJANA

Ker se vsi deli avtomobila z uporabo obrabljajo, med njimi tudi zobati jermen, jih je potrebno na vsake toliko časa zamenjati. Zobati jermen je izjemno pomemben del motorja, ki se lahko zaradi obrabe pretrga, kar povzroči uničenje ventilov, včasih tudi bata. V tem primeru je potrebno zamenjati več delov motorja. V izogib tovrstni dodatni škodi, je potrebno redno menjati komplet zobatega jermena in vodno črpalko. Kdaj opraviti servis piše v servisni knjižici vašega vozila, kjer so navedeni intervali avtoservisa. Veliki servis - menjava zobatega jermena - je v povprečju potrebno opraviti na 100.000 kilometrov oziroma na 8 do 10 let. Pri velikem servisu se zamenjajo še vsi filtri: oljni, zračni ter kabinski, svečke, motorno olje in hladilna tekočina.

ŠKODA SERVIS CENIK – VARČEVALNI PAKETI

Za vsa Škoda vozila starejša od štirih let vam ponujamo ugodne servisne pakete Škoda Vedno vredno s katerimi boste močno privarčevali pri servisiranju. Na ta način vi privarčujete, mi pa vam zagotovimo vozilo, ki je brezhibno, zanesljivo in varno za na cesto. Preverite ponudbo SERVIS SKODA OCTAVIA!

 • Originalni nadomestni deli
 • Jamstvo mobilnosti: Asistenca Porsche Slovenija
 • 2-letna garancija na nadomestne dele in na delo
 • Kvalitetne serviserske storitve
 • Najvišji standard servisiranja

ASISTENCA PORSCHE SLOVENIJA – ŠKODA

KONTAKT: Pokličite brezplačno številko Škoda asistenca Porsche Slovenija za pomoč:

 • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
 • Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA - KONTAKT

 • Servis Škoda - Porsche Verovškova
 • Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
 • Tel.: + 386 1 53 03 600, 031 616 918
 • E-mail: [email protected]
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.