SERVISNE NOVICE
28.10.2019

Za vas bomo za menjavo gum pri Porsche Verovškova odprti tudi v soboto, 9.11. in 16.11!

Zamenjajte gume pri Porsche Verovškova!
Menjava zimskih gum

Bliža se čas, ko nizke zunanje temperature že zahtevajo zimsko obutev naših jeklenih konjičkov - zimske gume. Ker si želimo, da bi se izognili gneči in menjavo za zimske pnevmatike pravočasno opravili, bomo za vas pri Porsche Verovškova odprti tudi dve soboti v novembru, 9.11.2019 in 16.11.2019 - izključno za menjavo zimskih pnevmatik.

Za vas bomo odprti po delovnem času poslovalnice. Kmalu bo tukaj tudi zakonsko določen rok 15.11, zato ne odlašajte. Takrat morajo imeti vsa vozila nameščene zimske gume oziroma zimsko opremo

 
 

Pokličite nas že danes in si ZAGOTOVITE hitro montažo zimskih gum brez čakanja!

Rezervirajte svoj termin že danes! Z veseljem smo vam na voljo.


Porsche Verovškova

Zimske gume in kompleti koles pri Porsche Inter Auto

Pri tem vas želimo spomniti, da zimska oprema - zimske gume, ne nameščate samo zaradi tega, ker je tako predpisano po zakonu, temveč tako predvsem zaradi tega, ker je vožnja v zimskih razmerah z zimskimi gumami veliko bolj zanesljiva kot sicer. Tako boste v zimskih ramerah na cesti veliko bolj varni!

Izjemno ugodna ponudba zimskih gum/pnevmatik!


Za vas smo pripravili akcijsko ponudbo zimskih gum po najugodnejših cenah! V ponudbi imamo skoraj tisoč zimskih gum!

V naši ponudbi imamo tudi zmagovalko testa AMZS v dveh različicah najpogostejše dimenzije (v ponudbi imamo tudi vse druge dimenzije) - po NAJUGODNEJŠI CENI:

Zimske gume lahko naročite tudi preko naše spletne trgovine shop.porscheinterauto.net ali direktno v naših poslovalnicah, kjer vam bomo svetovali o najboljši izbiri, vam pnevmatike namestili na vaše vozilo ter vam do naslednje sezone shranili vaše obstoječe letne pnevmatike!