AKCIJA
01.10.2019

Zimske gume Continental - super ugodne cene 2020!

ZIMSKE GUME AKCIJA: akcijska ponudba zimskih gum že čaka na vas, preverite najugodnejšo ponudbo. Ob nakupu zimskih gum morate biti pozorni na številne dejavnike, tudi na malenkosti, ki se lahko izkažejo za zelo pomembne in koristne. Preverite teste, katere gume iz leta v leto dosegajo najboljše rezultate. V ponudbi imamo skoraj tisoč zimskih gum!
Continental WinterContact

ZIMSKE GUME AKCIJA - preverite najugodnejšo ponudbo!

Ugoden nakup pri shop.porscheinterauto.net

Pri nakupu zimskih gumv spletni trgovini shop.porscheinterauto.net ali direktno v naših poslovalnicah, vam bomo svetovali o najboljši izbiri, vam zimske pnevmatike namestili na vaše vozilo ter vam do naslednje sezone shranili vaše obstoječe letne pnevmatike. 

  •  Porsche Ljubljana, 
  •  Porsche Verovškova,
  •  Porsche Koper,
  •  Porsche Maribor in
  •  Porsche Ptujska cesta.

Continental Wintercontact TS860 - zmagovalka testa AMZS!


Zimska pnevmatika, ki je zelo priljubljena, Continental Wintercontact TS860 je naravnost odlična zimska pnevmatika, kar pa je le še dodatno dokazala z zmago na izjemno zahtevnem AMZS testu, kjer se je soočila s težko konkurenco. Zimska pnevmatika/guma Continental Wintercontact TS860 zagotavlja maksimalno varnost v vseh zimskih vremenskih razmerah za kompaktna in srednje velika vozila. Med vsemi drugimi značilnostmi, se Continental Wintercontact TS860 ponaša z lastnostmi, ki jo še izboljšajo

  • Tehnologija Cool Chili™ poskrbi za maksimalno zavorno učinkovitost v vseh zimskih vremenskih razmerah.
  • Tehnologija Liquid Layer Drainage™ skrajša zavorno pot na pomrznjenih in poledenelih cestah.
  • Tehnologija Snow Curve+ za varno vožnjo skozi zasnežene zavoje.

Testi pnevmatik - zimske gume


Pri nakupu zimske gume se za nasvet zanašamo na veliko različnih virov, med katerimi je zagotovo najbolj priročen splet. Še posebej, če informacije prihajajo od zanesljivega vira, kot je na primer test zimskih gum zveze AMZS. 

Zimske pnevmatike vsebujejo materiale, ki jim dajejo mehkejšo strukturo. Fleksibilnost in trdota gume narašča z rastjo temperatur ozračja in ceste. To seveda vpliva na oprijem pnevmatik. Letne pnevmatike ne zagotavljajo optimalnega oprijema pod 7 stopinj Celzij, zimske pnevmatike so posebej razvite tako, da zagotavljajo fleksibilnost tudi pod 7 stopinj Celzij.

 

Zimske gume zakon - PRAVOČASNO namestite zimske gume!

Zimske gume namestite najkasneje do 15. novembra! Zimske gume zakon: Zakon o varnosti cestnega prometa (ZVCP - 114. člen) določa, da morajo imeti od 15. novembra do 15. marca naslednjega leta vsa motorna in priklopna vozila v cestnem prometu predpisano zimsko opremo (zimske gume/pnevmatike). Predpisano zimsko opremo morajo imeti tudi v zimskih razmerah (ko se ob sneženju sneg oprijemlje vozišča ali je vozišče zasneženo oz. poledenelo). Na motornih in priklopnih vozilih v cestnem prometu ne sme biti snega, ledu, vode ali drugih snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali ki bi se lahko raztresale ali razlivale z njega. Stekla vozila in vzvratna ogledala morajo biti čista, da je vozniku omogočena normalna vidljivost. (2)

 

Zimske gume profil - imajo vaše gume dovolj profila? Vsaj 3 mm!

Prepričajte se, ali imajo vaše zimske gume dovolj profila.Zimske gume profil: zimske gume morajo imeti po zakonu vsaj 3 mm ali več profila. Pri tem je smiselno omeniti tudi dejstvo, da je v večjem številu evropskih in sosednjih držav minimalen profil za zimske gume 4 mm. To je še posebej priporočljivo, če boste pozimi vozili po balkanskih cestah ali pa v EU – Avstrija, Češka, Latvija …  vam svetujemo zimske gume z minimalnim profilom 4 mm. (3)

Pokličite nas za vse dodatne informacije, z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Verovškova 

Verovškova ulica 78
1000 Ljubljana
Tel.: (+386) 1 53 03 600
http://www.porscheverovskova.com